AyranWarrior
Çalışkan
Hatalı.Ekran görüntüsünde 5.2 yazıyor. Her rasathane farklı söylüyor.
Hatalı.Ekran görüntüsünde 5.2 yazıyor. Her rasathane farklı söylüyor.
Hangi ekran görüntüsünde 5.2 yazıyor? Kandilli Rasathanesi, AFAD Deprem bunun için en güvenilir kaynaklar.Ekran görüntüsünde 5.2 yazıyor. Her rasathane farklı söylüyor.
Hayır, hatalı falan değil. Adamlar kırmızı yazıyla kocaman "Tahmini 5.2 büyüklüğünde deprem" yazmışlar.
Büyük ihtimalle daha fazla zaten de. Her türlü aşırı derecede içler açısı bir durum. 53 bin kişiyse de, daha fazlaysa da.Siz Kahramanmaraş depreminde 53 bin kişi öldü mü sanıyorsunuz?
Deprem ülkemizin maalesef ki bir gerçeği. Önlem de alınmıyor. Geçen Japonya'da bir deprem videosu görmüştüm. Adamın evi çok sallanıyordu ama adamın tek yaptığı şey yatağında uzanarak ve gülerek video çekmekti.
Deprem şiddeti 6.2 değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?Hangi ekran görüntüsünde 5.2 yazıyor? Kandilli Rasathanesi, AFAD Deprem bunun için en güvenilir kaynaklar.
Hayır, hatalı falan değil. Adamlar kırmızı yazıyla kocaman "Tahmini 5.2 büyüklüğünde deprem" yazmışlar.
Evet, Kandilli 6.1, AFAD ise 6.2 olarak açıkladı. Zaten tahmini 5.2 yazıyor hocam gözünüzü seveyim.Deprem şiddeti 6.2 değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Deprem şiddeti 6.2 değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
Operatör sorunu yaşayan var mı bu arada? Ben sadece bir WhatsApp araması yapmayı denediğimde yapamamıştım.
Bende öyle düşünüyorum. Kandilli ve AFAD sitesi bile çöküyor.Net operatörler kopmuştur. Bunların dediğine asla inanmıyorum. Yavaş, en ufak sallantıda kopma... Rezil, rezillik.
Operatör sorunu yaşayan var mı bu arada? Ben sadece bir WhatsApp araması yapmayı denediğimde yapamamıştım.