Detaylar
Kim cevapladı?
Operatör sorunu yaşayan var mı bu arada? Ben sadece bir WhatsApp araması yapmayı denediğimde yapamamıştım.
Maalesef var.
- Makaleler
- 3
Google'ın dediğini niye bu kadar taktınız anlamıyorum. İlk açıklamada her yer tutarsız söylüyor, başta nispeten az veriye bakılıp insanlar uyarılıyor. Bana da 5,7 dedi. Sistemin uyarmış olması yeterli. Gerçi bugüne kadar beni 3 kere uyardı ve üçünde de 20-30 saniye sonra uyardı ama öncesinde uyardığını söyleyenlerin olması yeterli.
10^(1,5 * (6,2 - 6,1)) = ~1,41. %41 fazla enerji pek de aynı şey değil bizim oralarda.
AyranWarrior
Çalışkan
Ben anlamıyorum, niye bu kadar büyük olmayan bir depremde GSM operatörleri reaktif oluyor?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Google'ın dediğini niye bu kadar taktınız anlamıyorum. İlk açıklamada her yer tutarsız söylüyor, başta nispeten az veriye bakılıp insanlar uyarılıyor. Bana da 5,7 dedi. Sistemin uyarmış olması yeterli. Gerçi bugüne kadar beni 3 kere uyardı ve üçünde de 20-30 saniye sonra uyardı ama öncesinde uyardığını söyleyenlerin olması yeterli.
Deprem bölgesine göre değişiyor. İstanbul'da da bunun gibi olan depremde 30-40 saniye önceden gelmişti. Bunda 5 saniye önceden gelmesi değişiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yer sağlamlığı ile alakası olabilir miBen anlamıyorum, niye bu kadar büyük olmayan bir depremde GSM operatörleri reaktif oluyor?
- Makaleler
- 6
Ben anlamıyorum, niye bu kadar büyük olmayan bir depremde GSM operatörleri reaktif oluyor?
Altyapıya para harcanmıyor. Hadi diyelim yoksunuz ya da ne yapılırsa yapılsın devre dışı kalıyor, Starlink diye bir hizmet neden yok?
AyranWarrior
Çalışkan
Nasıl yani hocam?
Daffy Duck
Üstün
Utanmıyorlar şu açıklamayı yaparken bir de varya. Allah'tan korkun ulan.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-