Merhaba. ROG Pelta kulaklığın bayağı önerildiğini gördüm. Açıkçası benim de hoşuma gitti. Kumaş vb. olması benim için önemliydi. Şu an 6.200 TL ye alınır mı sizce? Müzik ve FPS oyunları oynuyorum ama profesyonel falan değilim, günlük kullanım için.
Merhaba. ROG Pelta kulaklığın bayağı önerildiğini gördüm. Açıkçası benim de hoşuma gitti. Kumaş vb. olması benim için önemliydi. Şu an 6.200 TL'ye alınır mı sizce? Müzik ve FPS oyunları oynuyorum ama profesyonel falan değilim, günlük kullanım için.
Hocam Nova 5 bana mikrofon konusunda sürekli sorun yarattı. Rog Pelta asus'un driver'ı ile discordda düzgün bir ses verirmi? Mikrofon pc'nin sesini vs almaz degil mi? Ayar yapmaktan canım cikti takip kullanmak istiyorum.
5500TL fiyatıyla bence şu an en F/P ürünlerden biri henüz daha yeni çıkan Blackshark V3 X Hyperspeed. Mikrofonu çok iyi ve kutudan çıktığı haldeki ses profili ile ses kalitesi bayağı iyi ek olarak kulaklıkta onboard EQ var yani uygulama gerektirmeden EQ'nu direkt kulaklık içine kaydedebiliyorsun.
Hocam Nova 5 bana mikrofon konusunda sürekli sorun yarattı. Rog Pelta asus'un driver'ı ile discordda düzgün bir ses verirmi? Mikrofon pc'nin sesini vs almaz degil mi? Ayar yapmaktan canım cikti takip kullanmak istiyorum.
Peki üstteki hocam V3X atmış ona göre nasıldır pelta? Yani kisaca V3X pelta ve Cloud 3S arasından hangisi en iyidir karma kullanım icin. Dedigim gibi Nova 5'ten geciyorum.
Peki üstteki hocam V3X atmış ona göre nasıldır pelta? Yani kisaca V3X pelta ve Cloud 3S arasından hangisi en iyidir karma kullanım icin. Dedigim gibi Nova 5'ten geciyorum.