michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.397 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.908 Yer İstanbul 25 Kasım 2025 #41 ircoas dedi: Hocam aklima takildi sorayim dedim. Babam da diyor ki seneye universiten var Fifine H9 tercih et diyor yani 3k civarlarina al diyor. Ne diyorsunuz o paralara kablolu kablosuz farketmeden en iyi ne alinir? Genişletmek için tıkla... H9 iyidir. Kablosuz olarak Barracuda X. Ben de kullanıyorum bayağı memnunum.
ircoas dedi: Hocam aklima takildi sorayim dedim. Babam da diyor ki seneye universiten var Fifine H9 tercih et diyor yani 3k civarlarina al diyor. Ne diyorsunuz o paralara kablolu kablosuz farketmeden en iyi ne alinir? Genişletmek için tıkla... H9 iyidir. Kablosuz olarak Barracuda X. Ben de kullanıyorum bayağı memnunum.
KS KS gurkank Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 111 Beğeniler 50 25 Kasım 2025 #42 michaelscofield dedi: Bu mikrofon sorununu benim bir arkadaş daha yaşıyor, çözümü vardır belki bilmiyorum. Stok halde ses kasma açısından bayağı iyi aslında, siz alışamadınız belki. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kaynaklı olabilir belki. Ses kasma açısından FPS moduna aldım ama yine de galiba alışmam gerekiyor bilemedim.
michaelscofield dedi: Bu mikrofon sorununu benim bir arkadaş daha yaşıyor, çözümü vardır belki bilmiyorum. Stok halde ses kasma açısından bayağı iyi aslında, siz alışamadınız belki. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar kaynaklı olabilir belki. Ses kasma açısından FPS moduna aldım ama yine de galiba alışmam gerekiyor bilemedim.
ircoas 60 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.229 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.770 Yer İzmir 25 Kasım 2025 #43 michaelscofield dedi: H9 iyidir. Kablosuz olarak Barracuda X. Ben de kullanıyorum bayağı memnunum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
michaelscofield dedi: H9 iyidir. Kablosuz olarak Barracuda X. Ben de kullanıyorum bayağı memnunum. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.