Merhaba, mikrofon arıyorum çünkü G733'ün mikrofon kalitesi cidden çok kötü ya da ben ayarını yapamadım. O yüzden mikrofon alacagım. Sizce alınır mı yoksa bu fiyatlara daha iyi bir mikrofon var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 7000
- Makaleler
- 1
Alınmaz. Alacaksan Fifine AM8 öneririm.
LA Knight
Üstün
Kayıt almayacaksan bu kadar masrafa gerek yok. 2-3 bin liralık ürün de yeterince karşılar. BlueVoice ayarını açtın mı ayrıca? Oyun için veya DC, TS için alıyorsan bana kalırsa hiç masraf yapmana değmez. Millet o borazan mikrofona katlansın.
belki yayıncılıga başlarım diye düşünüyorum o yüzden biraz masraf yapabilirim max ne olabilir o düşüncedeyim şuanKayıt almayacaksan bu kadar masrafa gerek yok. 2-3 bin liralık ürün de yeterince karşılar. BlueVoice ayarını açtın mı ayrıca? Oyun için veya DC, TS için alıyorsan bana kalırsa hiç masraf yapmana değmez. Millet o borazan mikrofona katlansın.
- Makaleler
- 1
O zaman AM8 iyi bir tercih olur. Birde kol alırsınız kullanırsınız.
O zaman AM8 iyi bir tercih olur. Bir de kol alırsınız kullanırsınız.
Peki neden alınmaz sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın.
- Makaleler
- 1
Peki neden alınmaz sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın.
4500 TL'lik AM8'in yanında ses kalitesi berbat o yüzden. Hem profesyonel yapmayacaksanız o kadar para harcamaya gerek yok. Arkadaşım AM8 kullanıyor Discord'da mutfaktaki su sesi bile geliyor. Benim tavsiyem AM8 almanız.
Hem AM8'de XLR var HyperX'te yok.
peki am8 için stand önerebilirmisiniz4500 TL'lik AM8'in yanında ses kalitesi berbat o yüzden. Hem profesyonel yapmayacaksanız o kadar para harcamaya gerek yok. Arkadaşım AM8 kullanıyor Discord'da mutfaktaki su sesi bile geliyor. Benim tavsiyem AM8 almanız.
Hem AM8'de XLR var HyperX'te yok.
- Makaleler
- 1