Şu an G402 kullanıyorum, palm-claw arasi tutusum var. Viper V3 Pro ve G PRO X Superlight 2 arasında kaldım. Baska tavsiye varsa onerilerilere acigim. Zaten agir bir fareden gececegim icin agirlik cok onemli degil. Ayrica Viper V3 HyperSpeed de cok uygun fiyata gozukuyor direk bunu alip gecsem 6K bandlarindaki farelerden cok farki var mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6.500 TL
SF26
Üstün
Yaklaşık 1cm'lik uzunluk farkı var Viper V3 Pro ile G402 arasında. O farkı hissetmem diyorsanız bence VV3 Pro daha mantıklı.Şu an G402 kullanıyorum, palm-claw arasi tutusum var. Viper V3 Pro ve G PRO X Superlight 2 arasında kaldım. Baska tavsiye varsa onerilerilere acigim. Zaten agir bir fareden gececegim icin agirlik cok onemli degil. Ayrica Viper V3 HyperSpeed de cok uygun fiyata gozukuyor direk bunu alip gecsem 6K bandlarindaki farelerden cok farki var mi?
Birisi pilli, birisi şarjlı. Donanım olarak hemen hemen aynı ürünler.V3 pro ve V3 HyperSpeed arasinda cok fark var mi peki?
Tam olarak oyleyse sarj etmek yerine pil degismek daha iyi benim icin.Birisi pilli, birisi şarjlı. Donanım olarak hemen hemen aynı ürünler.