6.500 TL Telefon Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan the egg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 119
  • Etiketler Etiketler
    telefon
Bütçe
5000-6500 TL

the egg

Başarılı
Merhaba herkese. İşte personele vermelik, sadece konuşma ve arada WhatsApp'tan konum atılabilecek bir telefon arayışım var. Tercihen 6.500 TL ve altında. Ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese. İşte personele vermelik, sadece konuşma ve arada WhatsApp'tan konum atılabilecek bir telefon arayışım var. Tercihen 6.500 TL ve altında. Ne önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

Hocam bu fiyata doğru düzgün bir cihaz yok. Şöyle yapın derim ikinci el alın fakat eski bir amiral gemisi alın. Örneğin siz şimdi gidip bir yeni ama kötü bir araba mı tercih edersiniz yoksa eskilerin en iyi arabasını mı? Mesela ikinci el S10 S10E'ya da iPhone 8 alabilirsiniz. O sıfır 6000TL'lik cihazları görseniz o parayı vermek bile istemezsiniz. WhatsApp bile çalışmıyor ama ikinci el eski ama amiral gemisi bir telefon hala canavar gibi.

Hocam teşekkür ederim görüşünüzü paylaştığınız için. Burada aslında önem verdiğim birkaç faktör var.

Cihazları personele vereceğim için garantili ürün almak benim için daha cazip. Ekran kırılması vs gibi kullanıcı hatası dışındaki problemlerde destek alabilirim diye düşünüyorum. Bunun dışında günlük operasyonda kullanılacağı için arama ve basit bir WhatsApp kullanımı yeterli geliyor. Eski telefonlarda çok fazla problem yaşıyoruz zaten elimizde iPhone 8 gibi cihazlar var ancak problem çıkarıyor donanımsal olarak.

Bu yüzden 0 cihaz almayı istiyorum. 0 Cihaz önerilerine ihtiyacım var.

Tamam o zaman @UCUZ olduğu için AMD'nin önerdiği telefon iyi. Ama iyi bir performans beklemeyin.

Bütçede eli yüzü düzgün fazla model yok zaten. Omix X7 olabilir. Realme 10 da olur ama AMOLED ekran olduğundan kırılma gibi bir sorun olursa cihazın yarısı fiyat verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…