Bütçe
6.500 TL
Makaleler
6
Butce 4000-6500 arasi, zorlarsak 7'ye de cikabilir. Bu butceye uygun, temiz, cekis gucu zayif olmayan, orta olcekli bir eve uygun elektrikli supurge onerir misiniz?

Bunlar nasildir?

@Furina, yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim. Maalesef ya bildirim hic gelmedi ya da gozumden kacti. Mesajinizi yeni goruyorum. Kusura bakmayin. Dun bayagi arastirip, ChatGPT'ye ve bir arkadasa danisarak su urune karar kilip satin almistim;

Ne kadar da tesadüf, bu ürünü paylaşacaktım ama sonra vazgeçmiştim. :D Bu da gayet iyi cihazdır.

Ne kadar da tesadüf, bu ürünü paylaşacaktım ama sonra vazgeçmiştim. :D Bu da gayet iyi cihazdır.
Annem temizlik konusunda bayagi takintili, biraz detayci temizlik yapiliyor. Hatta su kendi kendine supuren robot supurgeler hakkinda bile "onlar benim kadar iyi supuremiyordur" falan diyordu. :D O yuzden cekim gucu yuksek bir model olarak bu onerildi.

Annem temizlik konusunda bayagi takintili, biraz detayci temizlik yapiliyor. Hatta su kendi kendine supuren robot supurgeler hakkinda bile "onlar benim kadar iyi supuremiyordur" falan diyordu. :D O yuzden cekim gucu yuksek bir model olarak bu onerildi.
Bende çekim gücü 700W'lik bir elektrikli dikey süpürge var. Şahsen halıyı ve ya paspası kaldırdığı için kullanmayı sevmiyorum.

Sanırım, benimki ayarlanabilen bir model değil. Normalde şiddetinin ayarlanabiliyor olması gerekli. Gerçi 1200TL'lik süpürge. :)