Bütçe
6500 TL

348375

Deneyimli
Merhaba.

İlk tercihimi Colorful Battle AX V15 modelinden yana kullanmıştım ancak kasanın sac yamukluğundan dolayı anakarta ekran kartı oturmamıştı. Ayrıca bir adet pinin yamuk olduğunu işlemciyi takmadan fark edip iadeye gönderdim. Bu sebeple mATX anakartlara karşı güvenim azaldı. Örneğin, kartı takarken kasa önü pinlerinin üstüne biniyordu (RX 9070 XT). Bunun tam olarak ne ile alakalı olduğunu anlamadım ama sorun teşkil edeceğini düşündüğümden şu an sizlerden ATX anakart önerisi istemekteyim, teşekkürler. Ayrıca bu sorunun sizlerde de olup olmadığını merak ediyorum; eğer olmuyor ise mATX anakart önerisi de alabilirim.

Merhaba.

İlk tercihimi Colorful Battle AX V15 modelinden yana kullanmıştım ancak kasanın sac yamukluğundan dolayı anakarta ekran kartı oturmamıştı. Ayrıca bir adet pinin yamuk olduğunu işlemciyi takmadan fark edip iadeye gönderdim. Bu sebeple mATX anakartlara karşı güvenim azaldı. Örneğin, kartı takarken kasa önü pinlerinin üstüne biniyordu (RX 9070 XT). Bunun tam olarak ne ile alakalı olduğunu anlamadım ama sorun teşkil edeceğini düşündüğümden şu an sizlerden ATX anakart önerisi istemekteyim, teşekkürler. Ayrıca bu sorunun sizlerde de olup olmadığını merak ediyorum; eğer olmuyor ise mATX anakart önerisi de alabilirim.

Bu modele çıkarsanız iyi olur.

5.000 TL bütçede var mı? Bu bütçede ATX anakart var, B650 Eagle o nasıldır? Şu pin olayı hakkında bilginiz var mı? Sizlerde de yaşanıyor mu büyük bir kart kullanıyorsanız? @LH44

Bu model var bir de. @Telefonunu Çıkra.

@Ayhan Dönmez

Bu anakart var bir de.

Kendi anakartımda da yamukluk söz konusu ancak herhangi bir işlemci ve ekran kartı takamadığım için bir şey diyemem, sistem kendi başına çalışıyor.

A620 ve ASRock'a bulaşmayın.

@LH44 peki B850M Force alternatifi olarak siyah bir anakart var mı hocam? Yardımcı olursanız çok makbule geçer, şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@LH44 peki B850M Force alternatifi olarak siyah bir anakart var mı hocam? Yardımcı olursanız çok makbule geçer, şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum.

B650M-R, B850M-G, B650M-P, B650M D3HP AX, B650 UD AX, B850M DS3H ve B650 Eagle falan var ama Force varken bunları düşünmek (?), bilemedim.

B650M-R, B850M-G, B650M-P, B650M D3HP AX, B650 ud AX, B850M DS3H ve B650 eagle falan var ama Force varken bunları düşünmek (?), bilemedim.

O kadar fark var diyorsunuz yani. Peki kasada çok sırıtır mı? Anakartını renkleri siyah kasa alacağım biraz estetiğe önem veriyorum.