• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

6.500 TL'ye R7 7800X3D & RX 9070 XT sistem için güç kaynağı önerisi

Malesef yok hocam. Belki kullanan birisi konuyu görürse cevap verebilir.

Hocam siz almıştınız galiba bir konunuzu görmüştüm deneyiminiz paylaşır mısınız?
Fan problemi eski serilerinde mevcutmuş. Bununla alakalı enermax bir gönderi paylaşmış ve fanların yenilendiğini söylemiş. Gönderiyi @Yusuf7878 arkadaşımız paylaşmıştı sanırım. Gelen psunun kutusunun açma ksımında bununla alakalı bir yazı bulunuyor. Yarın kutunun fotoğrafını size atarım. Gelen ürünü kontrol edersiniz yeni revizyon ise problem yok.

Anladım. Kullandınız mı yoksa kapalı duruyor mu? Kullandıysanız deneyiminizi anlatır mısınız?Şuan bir sorun yok yani?Peki aldığım yer belki çook önceden aldı ama depoda duruyordu,o durumda ne olur?

Gaminggen üzerinden alırsınız. Kutuya bakarsınız eğer eski seriyse açmadan iade edersiniz. Ben 3 saatlik test yaptım herhangi bir problem yaşamadım. Aktif kullanmaya başlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…