Şu anda SteelSeries Arctis 7 diye hatırladığım bir kulaklık kullanıyorum ama şu anda internet üzerinde bulamadım, Gen 2 versiyonu çıkmış sanırım. Eski olan uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapıyor, şarj konusunda da haliyle ilk hali gibi değil. Ayrıca klavye değişikliği yapıp SteelSeries'ten ASUS bir klavyeye geçtim, bu sebeple tek kullandığım SteelSeries şey kulaklık kaldı.
Yeni ve uzun süreli kullanımda baş ağrısı yaratmayacak, kablosuz, hafif ve tercihen ASUS, Razer markalarından herhangi birinin kulaklık önerilerine açığım. Mouse olarak Razer kullanıyorum, onun dışında kullandığım çoğu şey de ASUS. Farklı farklı olsun da istemiyorum artık. 2 uygulama yeterli, 3. uygulamadan kurtulayım tamamen diyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak üst limitim 6.500 TL.
Yeni ve uzun süreli kullanımda baş ağrısı yaratmayacak, kablosuz, hafif ve tercihen ASUS, Razer markalarından herhangi birinin kulaklık önerilerine açığım. Mouse olarak Razer kullanıyorum, onun dışında kullandığım çoğu şey de ASUS. Farklı farklı olsun da istemiyorum artık. 2 uygulama yeterli, 3. uygulamadan kurtulayım tamamen diyorum.
Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe olarak üst limitim 6.500 TL.
Son düzenleyen: Moderatör: