6,7 inç telefon mu yoksa 6,1 inç telefon mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
  • Etiketler Etiketler
    telefon

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    35
6.1 inç tercih ederim. Ancak, 6.9 inç iPhone 16 Pro Max kullandığım zaman da çok büyük gelmedi açıkçası.

Bugüne kadar deneyimlerim ne kadar büyük o kadar iyi, fakat tabii pratikte büyük ekran siz inasıl rahatsız eder bilmiyorum.

Kesinlikle 6.7 inc. Bir arkadaşım S23 aldı ve ekran o kadar küçük geldi ki telefonun değiştirmek zorunda kaldı. Ben oneplus 12 kullanıyorum 6.82 inc 2. telefonum 6.7 inc inanılmaz derece de olmasa da rahatsız ediyor kesinlikle alabildiğin en büyük ve en yüksek ekran kasa oranına sahip telefonu almalısın.

Hangisinin boyutunu tercih edersiniz?
16 Pro boyutu bence çok uygun. Apple tarafında 15 Pro Max ve altı cihazlarda 6.7 inç kullandıktan sonra düz modeller çok küçük geliyor… 16 Pro tam arası.

6.1 inç kullanıyorum şu an. Eğer imkan olsa daha küçük telefon kullanırım. Zaten film izleyeceğim zaman veya iş yapacağım zaman tablet/bilgisayar kullanıyorum. Bunu daha önce büyük telefon kullanıp daha birkaç ay kullanmadan sonra aynı telefonun küçük modeline geçmiş biri olarak söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…