Bütçe
20.000 TL
Makaleler
13
Yer
İstanbul
Herkese selam,

Telefon arayışına girdim. Çok iyi bir şey olmasına gerek yok; iyi bir ekran, iyi şarj süresi ve de ortalama bir kamera yeterli olacaktır. Telefon ile pek işim olmadığı için fazla para bayılmak istemem. Oyun falan da oynamıyorum, ara sıra eFootball sadece.

Bir aralar taksit ile telefon alma devri kapanmıştı. Sanırım şu an bazı telefonlar taksit ile alınabiliyor.

Bütçem 20.000 TL denilebilir, dediğim gibi taksit olursa çok iyi olur. Ki taksit var mı, bilmiyorum.

Teşekkürler.

20.000 TL'ye A36 uyar mı? VatanBilgisayar'da 3 taksitli alışveriş kredisi var. Samsung A36, Fibabanka faizsiz ile peşin fiyatına veya 4 bankayla faizli şekilde alabiliyorsun.

20.000 TL'ye A36 uyar mı? VatanBilgisayar'da 3 taksitli alışveriş kredisi var. Samsung A36, Fibabanka faizsiz ile peşin fiyatına veya 4 bankayla faizli şekilde alabiliyorsun.
A36 benim için yeterli olur, evet.

Fakat bu alışveriş kredisi olayı nasıl oluyor onu bilmiyorum. Banka ile mi görüşmek gerekiyor?

Herkese selam,

Telefon arayışına girdim. Çok iyi bir şey olmasına gerek yok; iyi bir ekran, iyi şarj süresi ve de ortalama bir kamera yeterli olacaktır. Telefon ile pek işim olmadığı için fazla para bayılmak istemem. Oyun falan da oynamıyorum, ara sıra eFootball sadece.

Bir aralar taksit ile telefon alma devri kapanmıştı. Sanırım şu an bazı telefonlar taksit ile alınabiliyor.

Bütçem 20.000 TL denilebilir, dediğim gibi taksit olursa çok iyi olur. Ki taksit var mı, bilmiyorum.

Teşekkürler.
20.000 TL'ye kadar hocam. Mesela CMF Phone 1 12 ay taksitle satılıyor Amazon'da. Cihaz da sizin için yeterli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
A36 benim için yeterli olur, evet.

Fakat bu alışveriş kredisi olayı nasıl oluyor onu bilmiyorum. Banka ile mi görüşmek gerekiyor?
Ben denemedim de anladığım kadarıyla satın alma ekranında seçenekler var. Alışveriş kredisini seçince ilgili bankaya yönlendirilip bilgini giriyorsun. Oradan birkaç dakika içinde uyumluysan onaylanıyorsun.

Teşekkürler hocam. Alternatif model var mı peki Samsung tarafında mesela?
Vallahi 12 ay taksitli cihazlar çok az. 20.000 TL bütçeye A36 var ancak biraz daha çıkıp A56 alınması çok daha mantıklı. Yani CMF Phone 1 A26 dengi gibi gözükse de A36 seviyesine yakın. Uzun süreler boyunca üzmeyecektir ve dediğiniz kullanıma uygun. Erlik kullanıyor mesela bayağı memnun.

Şu an alınamıyor düz taksitle telefon ihtiyaç kredisi, finansman veya kart finansmanı diye çözümler yapmışlar. Düz ihtiyaç kredisi çekebilirsin, mağazanın anlaştığı finansman şirketlerini kullanabilirsin ya da katılım bankalarının çıkardığı finansman kart ile direkt tek çekim alıp banka onu finansman diye senin adına düzenleyebilir.

Vallahi 12 ay taksitli cihazlar çok az. 20.000 TL bütçeye A36 var ancak biraz daha çıkıp A56 alınması çok daha mantıklı. Yani CMF Phone 1 A26 dengi gibi gözükse de A36 seviyesine yakın. Uzun süreler boyunca üzmeyecektir ve dediğiniz kullanıma uygun. Erlik kullanıyor mesela bayağı memnun.
Hocam bütçe sorun değil. Aşarım yani, 25-30. Taksit olmuyor galiba ama o zaman. 9 taksit yeterli benim için.