Detaylar
Kim cevapladı?Fiyatı konusunda çok uygun diyemem ancak kasa oldukça egzotik ve güzel, alınabilir. Bu tarz mini kasalarda SFX/SFX-L güç kaynağı problemleri oluyor fakat bu modelde ATX kullanımı için tasarlandığı yazıyor. Bütçe problemi yoksa eğer Phanteks Evolv X2 modeli de değerlendirilebilir.
Son düzenleme:
Merhaba,
Jumbum'da 6.786 TL fiyata bu akvaryum kasayı gördüm. Sizce bu fiyata alınır mı yoksa benzer başka hangi akvaryum kasayı önerirsiniz?
Ywgizefe
Becerikli
Hocam öneri için teşekkür ederim. Ben Mini V2 Flow'un fansız modelini gormüstüm, onu alıp farklı fanlar almak istiyordum ancak bulamadım, bakabilir misiniz?Fiyatı konusunda çok uygun diyemem ancak kasa oldukça egzotik ve güzel, alınabilir. Bu tarz mini kasalarda SFX/SFX-L güç kaynağı problemleri oluyor fakat bu modelde ATX kullanımı için tasarlandığı yazıyor. Bütçe problemi yoksa eğer Phanteks evolv X2 modeli de değerlendirilebilir.
Hocam ben de bu kasayı düşünüyordum ancak boyle kasalara büyük ekran kartı daha çok hoş duruyor. Benim ekran kartı küçücük kalır bu kasada.
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı 5.429 lira. Jumbum'a göre gayet uygun ve daha kısa sürede elinizde olacak.Hocam öneri için teşekkür ederim. Ben Mini V2 Flow'un fansız modelini gormüstüm, onu alıp farklı fanlar almak istiyordum ancak bulamadım, bakabilir misiniz?
Ywgizefe
Becerikli
Çok teşekkür ederim hocam, malum Lian Li fanları çok pahalı. Rampage 7C-120s fan almayı düşünüyorum, iyi midir veya bu modele benzer hangi fanları önerirsiniz?Fiyatı 5.429 lira. Jumbum'a göre gayet uygun ve daha kısa sürede elinizde olacak.
Combin yaparsanız sepette bu kupon (TO1520169) ile toplam tutar 5.500 TL civarı olacaktır.
Fan eklemeyip tek kasa almanız durumunda sipariş geçerli olmayacaktır. Kupon 2 gün geçerlidir. Foruma özel hafta sonu jesti olsun
Süpersiniz, çok iyi teklif.
Combin yaparsanız sepette bu kupon (TO1520169) ile toplam tutar 5.500 TL civarı olacaktır.
Fan eklemeyip tek kasa almanız durumunda sipariş geçerli olmayacaktır. Kupon 2 gün geçerlidir. Foruma özel hafta sonu jesti olsun![]()
Kaçırmayın lütfen, yoksa kasayı elden çıkarıp ben alacağım.
@Ywgizefe
Ywgizefe
Becerikli
Galiba alınmış hocam şansıma.
1 set ürün daha mevcuttur ve 1 gün daha geçerlidir diğer forum üyeleri de faydalanabilir.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-