Ywgizefe

Becerikli
Merhaba,

Jumbum'da 6.786 TL fiyata bu akvaryum kasayı gördüm. Sizce bu fiyata alınır mı yoksa benzer başka hangi akvaryum kasayı önerirsiniz?

Fiyatı konusunda çok uygun diyemem ancak kasa oldukça egzotik ve güzel, alınabilir. Bu tarz mini kasalarda SFX/SFX-L güç kaynağı problemleri oluyor fakat bu modelde ATX kullanımı için tasarlandığı yazıyor. Bütçe problemi yoksa eğer Phanteks Evolv X2 modeli de değerlendirilebilir.

Son düzenleme:
Fiyatı konusunda çok uygun diyemem ancak kasa oldukça egzotik ve güzel, alınabilir. Bu tarz mini kasalarda SFX/SFX-L güç kaynağı problemleri oluyor fakat bu modelde ATX kullanımı için tasarlandığı yazıyor. Bütçe problemi yoksa eğer Phanteks evolv X2 modeli de değerlendirilebilir.

Hocam öneri için teşekkür ederim. Ben Mini V2 Flow'un fansız modelini gormüstüm, onu alıp farklı fanlar almak istiyordum ancak bulamadım, bakabilir misiniz?
Hocam ben de bu kasayı düşünüyordum ancak boyle kasalara büyük ekran kartı daha çok hoş duruyor. Benim ekran kartı küçücük kalır bu kasada.

Son düzenleyen: Moderatör:

Combin yaparsanız sepette bu kupon (TO1520169) ile toplam tutar 5.500 TL civarı olacaktır.
Fan eklemeyip tek kasa almanız durumunda sipariş geçerli olmayacaktır. Kupon 2 gün geçerlidir. Foruma özel hafta sonu jesti olsun ;)
Süpersiniz, çok iyi teklif.
Kaçırmayın lütfen, yoksa kasayı elden çıkarıp ben alacağım. :devilish:
@Ywgizefe