SolaireofAstora

Başarılı
6 hatta 7 aydır Türk Telekom altyapı bekliyorum ufak bir adım yok. CİMER'e mi yazmalıyım yoksa BTK vb başka bir yere mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cimer BTK'ya atıyor yani her türlü BTK bakıyor. Oradaki şikayete de devlet değil TT'nin kendisi bakıyor ve geçiştirici cevaplar verip kapatıyorlar direkt talebi. TT alın altyapı çekelim vb. gibisinden. En azından ben böyle yaşamıştım şikayet sürecini.

Bizde benzerini yaşadık. Türk Telekom yetkili kişi git Cimer'e şikayet et demişti dalga geçer gibi. 10 daire başvuru yapmıştık. Altyapıyı sadece Türk Telekom çekmiyor, Turkstat'da altyapı çekiyor. Turkstat 1 hafta da tüm mahalleye altyapıyı döşediler ve gittiler. Biz başvuru bile yapmadık. Aradan 3 ay geçmeden Türk Telekom geldi, adamları kovdum. Bu seferde binanıza altyapı vereceğiz dediler şaka gibi. Çünkü fiber internette bağlandı bile çoktan, çokta memnunum. 100 MB tarifem var, 98 MB civarı internet hızı alıyorum.

Tek sen başvurursan o iş olmaz. İmza toplayıp TT müdürlüğüne ver. O imza kağıdının bir fotoğrafını ve altyapı talebinizi BTK ve Cimer'e yazın. Ama garanti bir iş değil. Sizden daha çok bekleyenler var.

Tek sen başvurursan o iş olmaz. İmza toplayıp TT müdürlüğüne ver. O imza kağıdının bir fotoğrafını ve altyapı talebinizi BTK ve CİMER'e yazın. Ama garanti bir iş değil. Sizden daha çok bekleyenler var.

Hocam imar barışında kendi tarlamıza ailecek ev yaptırdık 3 kişiyiz yani imza işi yaş ama burası köy burada kimse altyapı başvurusu yapmıyor yani burada hiç bekleyen biri yok ilçede dahil küçük yani anlayacağın yatıyor Türk Telekom.

Bizde benzerini yaşadık. Türk Telekom yetkili kişi git CİMER'e şikayet et demişti dalga geçer gibi. 10 daire başvuru yapmıştık. Altyapıyı sadece Türk Telekom çekmiyor, Turkstat'da altyapı çekiyor. Turkstat 1 hafta da tüm mahalleye altyapıyı döşediler ve gittiler. Biz başvuru bile yapmadık. Aradan 3 ay geçmeden Türk Telekom geldi, adamları kovdum. Bu sefer de binanıza altyapı vereceğiz dediler şaka gibi. Çünkü fiber internette bağlandı bile çoktan, çok da memnunum. 100 MB tarifem var, 98 MB civarı internet hızı alıyorum.

Türksat getiriyorsa bir de onları deneyelim.

Cimer BTK'ya atıyor yani her türlü BTK bakıyor. Oradaki şikayete de devlet değil TT'nin kendisi bakıyor ve geçiştirici cevaplar verip kapatıyorlar direkt talebi. TT alın altyapı çekelim vb. gibisinden. En azından ben böyle yaşamıştım şikayet sürecini.
Şaka gibi

Turkstat' ın teknik servisi de çok iyi. Arıza kaydı oluşturuyorsun 1-2 saatte gelip yapıyorlar. Bir şansınızı deneyin derim. 4 yıldır kullanıyorum neredeyse hiçbir problem yaşamadım. Turkstat getiriyor evet altyapı. Bize getirdiler.

Kimi kime şikayet ediyorsun :hehehe:

Türkiye'de devlete tam anlamıyla ait bir ISS yok.
Bu yüzden Türkiye'de telekominasyon şirketlerin neredeyse hepsi ya kamudan bağımsız ya da yarı bağımsız.
Şirket özel olduğu için sana altyapı çekme zorunluluğu yok.

Bölgede talep/kar yoksa, ancak ücretli olarak çektirirsin, yakında santral yoksa pahalıya gelebilir.

Kimi kime şikayet ediyorsun :hehehe:

Türkiye'de devlete tam anlamıyla ait bir ISS yok.
Bu yüzden Türkiye'de telekominasyon şirketlerin neredeyse hepsi ya kamudan bağımsız ya da yarı bağımsız.
Şirket özel olduğu için sana altyapı çekme zorunluluğu yok.

Bölgede talep/kar yoksa, ancak ücretli olarak çektirirsin, yakında santral yoksa pahalıya gelebilir.

Yakında santral var ücretli olarak nasıl çektircez peki olmadı öyle yapalım.