Ücretsiz 6 aylık Amazon Prime

Bulamadım kampanyayı, İşCep'ten de Maximum Mobil'den de baktım.

Hocam kampanyalar çok fazla olduğu için arama yerine Amazon Prime yazmanız ardından katıl sekmesinden gelecek olan SMS ile linke tıklayıp kayıtlı olduğunuz Amazon hesabınızı aktif hale getirin ardından 6 ay ücretsiz kullanıma devam edebilirsiniz ödeme yöntemi ekleyip ilerleyin.

Kampanyaya katıldım fakat SMS gelmedi. Ne kadar süre içinde geliyor?

1 dk içinde gelmiş olması lazım.

Çevrenizde İş Bankası kullanan varsa eğer bu şekilde değerlendirebilirsiniz ben bu şekilde yaptım Max'si kredi kartı ön planda oluyor.
Bu İş Bankası deli ediyor, daha önce de kampanya görüntüleme sorunu yaşamıştım. Ucube müşteri hizmetleriyle kaç saat uğraşacağım şimdi.

Mesaj geç gelebiliyor. Eğer link çalışmazsa mevcut üyeliğinizi "şimdi sonlandır" şeklinde iptal edin. Sonrasında deneyin.

Eyvallah teşekkürler bilgilendirme için. Yıllardır İş Bankası kullanan biri olarak bu kampanya beni çok sevindirdi. 6 ay bedava kullanacağız :d Geçen de 3 ay 32 lira kampanyasını aktif etmiştim yeni. Neyse daha iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…