- Makaleler
- 23
Aman diyeyim. ANC icin alacaksan bu kulakliga bulasma. ANC'si Buds FE'den daha kotu cunku. Saf ses kalitesi istiyorsan almani oneririm. Yukseltme yapacaksan ve butcen 2.000 civariysa CMF Buds 2 Plus onerebilirim. Ayrica ben de tasarimini cok seviyorum Moondrop kulakliklarin. Hos duruyor.Buds FE ile arasında ne kadar fark olur? ANC'si nasıl?
Kabına bayıldım.
Değmez o zaman ya. Sağ olasın. Tasarımı şahaneymiş gerçekten..Aman diyeyim. ANC icin alacaksan bu kulakliga bulasma. ANC'si Buds FE'den daha kotu cunku. Saf ses kalitesi istiyorsan almani oneririm. Yukseltme yapacaksan ve butcen 2.000 civariysa CMF Buds 2 Plus onerebilirim. Ayrica ben de tasarimini cok seviyorum Moondrop kulakliklarin. Hos duruyor.
Rica ederim. Fakat sirf tasarim icin kulaklik almak abes kacar. Buds FE'den buna gecsen downgrade yasarsin. Ses kalitesi ne kadar iyi olsada; ANC, Seffaflik modu, Samsung ekosisteminin getirdigi kolayliklar vs. Daha mantikli.Değmez o zaman ya. Sağ olasın. Tasarımı şahaneymiş gerçekten..
Aynen, ben de öyle düşünmüştüm. Sırf tasarımı için değmez. Buda FE de fena değil sonuçta.Rica ederim. Fakat sirf tasarim icin kulaklik almak abes kacar. Buds FE'den buna gecsen downgrade yasarsin. Ses kalitesi ne kadar iyi olsada; ANC, Seffaflik modu, Samsung ekosisteminin getirdigi kolayliklar vs. Daha mantikli.