KS KS RedBuLL Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 122 Beğeniler 67 12 Mayıs 2026 #31 Reki dedi: Kampanyaya katıldım SMS gelmedi, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Katıldınız mı?
Reki dedi: Kampanyaya katıldım SMS gelmedi, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Son durum nedir? Katıldınız mı?
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.115 Çözümler 9 Beğeniler 2.584 12 Mayıs 2026 #32 Prime 20 Mayıs'ta bitecekmiş iptal de edemiyorum neyse bekleyelim bakalım.
Kaays Üstün İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.878 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 1.569 Yer The Lands Between 12 Mayıs 2026 #33 Ömer_Yeter dedi: 6 ay bayağı iyi de çok eksiği var Prime'ın. Genişletmek için tıkla... Ne eksiği var ki? Sipariş veriyorsun 1 gün sonra geliyor, akşam sipariş versen de fark etmiyor. Kargo ücreti olmuyor, Luna platformundan bedava oyun veriyorlar. Film platformu falan var. Miss gibi sistem.
Ömer_Yeter dedi: 6 ay bayağı iyi de çok eksiği var Prime'ın. Genişletmek için tıkla... Ne eksiği var ki? Sipariş veriyorsun 1 gün sonra geliyor, akşam sipariş versen de fark etmiyor. Kargo ücreti olmuyor, Luna platformundan bedava oyun veriyorlar. Film platformu falan var. Miss gibi sistem.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 12 Mayıs 2026 #34 Kampanyalar kısmında bende çıkmıyor. Ne yapabilirim?
M mehmetdu Başarılı Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 66 Çözümler 2 Beğeniler 57 12 Mayıs 2026 #35 Katıldınız olarak görünüyor fakat SMS gelmedi. Bakalım gelecek mi?
KS KS RedBuLL Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 122 Beğeniler 67 12 Mayıs 2026 #36 Falconpolat dedi: Prime 20 Mayıs'ta bitecekmiş iptal de edemiyorum neyse bekleyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Üyeliğinizi iptal edip para iadesi yapabilirsiniz sonra tekrardan deneyin. Captain Skriniar dedi: Kampanyalar kısmında bende çıkmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Arama bölümünde olması gerekiyor iyi kontrol edin eğer çıkmazsa tekrar deneyin uygulama güncel olması gerekiyor.
Falconpolat dedi: Prime 20 Mayıs'ta bitecekmiş iptal de edemiyorum neyse bekleyelim bakalım. Genişletmek için tıkla... Üyeliğinizi iptal edip para iadesi yapabilirsiniz sonra tekrardan deneyin. Captain Skriniar dedi: Kampanyalar kısmında bende çıkmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Arama bölümünde olması gerekiyor iyi kontrol edin eğer çıkmazsa tekrar deneyin uygulama güncel olması gerekiyor.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.115 Çözümler 9 Beğeniler 2.584 12 Mayıs 2026 #37 RedBuLL dedi: Üyeliğinizi iptal edip para iadesi yapabilirsiniz sonra tekrardan deneyin. Arama bölümünde olması gerekiyor iyi kontrol edin eğer çıkmazsa tekrar deneyin uygulama güncel olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İptal olmuyor o tarihte olacak yazıyor.
RedBuLL dedi: Üyeliğinizi iptal edip para iadesi yapabilirsiniz sonra tekrardan deneyin. Arama bölümünde olması gerekiyor iyi kontrol edin eğer çıkmazsa tekrar deneyin uygulama güncel olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İptal olmuyor o tarihte olacak yazıyor.
Alper54 Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 111 Çözümler 2 Beğeniler 87 Yer İstanbul 12 Mayıs 2026 #38 Sms spam bölümüne düşmüş olabilir gelmeyen arkadaşlar bir kontrol etsin derim.
Unlishimaide Becerikli Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 449 Beğeniler 215 12 Mayıs 2026 #39 Banka kartım vardı. Gece konuyu gördüm denedim hemen SMS geldi. Sınavdan sonra aktif kullanmaya başlayacağım. Link 2027 mayısa kadar geçerli. @RedBuLL ücreti var mıydı ? Ben açıklamayı hızlı okudum göremedim ama.
Banka kartım vardı. Gece konuyu gördüm denedim hemen SMS geldi. Sınavdan sonra aktif kullanmaya başlayacağım. Link 2027 mayısa kadar geçerli. @RedBuLL ücreti var mıydı ? Ben açıklamayı hızlı okudum göremedim ama.
KS KS RedBuLL Uzman Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 122 Beğeniler 67 12 Mayıs 2026 #40 Hayır herhangi bir şekilde 6 ay boyunca ücret talep edilmez tamamen 6 ay ücretsiz kullanabilirsiniz.