Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000
Arkadaşlar merhaba 6000 TL civarında Wireless oyuncu kulaklığı arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Eğer PlayStation desteği var ise bütçeyi biraz daha arttırabilirim.
Şu ikisine bakabilirsin.
FurkanBabadag 1
Uzman
kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim...
Hocam aynı ürün değil mi attıklarınız ile.
Ek olarak SteelSeries Arctis 7 Wireless vs HyperX Cloud 2 Wireless HyperX'in mikrofonu vs çok hoşuma gidiyor sizce fiyat farkına falan bakarsak tercih edilebilir mi?
FurkanBabadag 1
Uzman
Hocam aynı ürün değil mi attıklarınız ile.
Ek olarak SteelSeries Arctis 7 Wireless vs HyperX Cloud 2 Wireless HyperX'in mikrofonu vs çok hoşuma gidiyor sizce fiyat farkına falan bakarsak tercih edilebilir mi?
Evet hocam ta kendisi.
hocam mikrofonundan memnun musunuz ?
FurkanBabadag 1
Uzman
Hocam gayet temiz iletiyor sesi, herhangi gecikme veya robotik sesler cızırtı olayları yok yaklaşık olarak 1 seneyi geçkin kullanıyorum. Sarjı uzun gidiyor. PC PS ve Xbox uyumlu, bunun muadili bir 2 tane daha ürün var onları da kullandım ama en iyisi F/P olarak şu anda bu ürün. Ayrıca bende linkini attığınız siteden sipariş vermiştim. Çekinmeden alın. (son olarak ytd :d teknoloji şans işi olmakla birlikte umarım sorun yaşamazsınız.)
Kerem Bekir
Gelişen
Logitech G733 kulaklığını öneririm. Mikrofonu da gayet iyi
SteelSeries Arctis 7+ Wireless kulaklığı tercih ettim arkadaşlar merak edenler için.
shockedblackguy
Üstün
Mükemmel tercih hocam hayırlı olsun. Ben de 2.5 yıldır Arctis 7 sürücüsüne sahip Arctis 1 Wireless kullanıyorum inanılmaz memnunum. Mükemmel bir kulaklık. Üst modelleri çok çok daha iyidir diye düşünüyorum bu model bile bu kadar iyiyse.SteelSeries Arctis 7+ Wireless kulaklığı tercih ettim arkadaşlar merak edenler için.