Zamanında dedelerimizi katletmiş insanları desteklemek, nereden baksan mantıklı bir hareket değil mi?

O mantıklı değil de bak şu mantıklı.

Ülkede o kadar sorun var, her hafta birilerinin kafası gidiyor, şehitler oluyor, kekolar kol geziyor. Ama Filistinli çocuklar ölüyor 👉👈😔😔🥺🥺🥺

Ankara başta olmak üzere, 8 Ekim 2023'ten bu yana birçok şehirde Filistin dayanışma platformları kurarak İsrail ile destekçilerine karşı eylem ve protestolar gerçekleştirdiklerini dile getiren Mahitapoğlu, "7 Ekim'in yıl dönümü. Bundan dolayı da Türkiye genelinde sivil toplum kuruluşları olarak hem Filistin'e destek hem soykırıma itiraz hem de Amerika başta olmak üzere İngiltere, Almanya, Fransa, Hindistan ve tüm bu vahşete ortak olanları ifşa etmek için meydanlarda olacağız." dedi.

"81 ili kuşatacak eylemler için çalışmalarımız devam ediyor"
Mahitapoğlu, "Tüm Anadolu şehirlerinde 6 Ekim için Filistin'e destek yürüyüşleri kararı alındı. Şu anda Anadolu Filistin Dayanışma Platformu olarak netleşen 60 ilimiz var. 81 ili kuşatacak eylemler için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 6 Ekim'de 81 ilde Filistin'e destek, İsrail ve destekçilerine lanet protestoları, yürüyüşleri, mitinglerini yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Bu kadar soykırım ve yıkıma rağmen işgalci İsrail'in kendi savunma hakkının olduğunu iddia eden emperyalist zihniyete karşı tüm Anadolu insanın bir milli mücadele ruhuyla harekete geçerek, önümüzdeki dönem muhtemelen kapımıza dayanacak bu sürece hazırlıklı olmamız lazım. Tüm dünyaya, vicdan sahibi insanlara çağrıda bulunuyoruz. Diyoruz ki eylemlere katılın, meydanlara inin ve siyonist İsrail'i destekleyen firmaların ürünlerini boykot edin."

Taraf tutmuyorum ancak saçma. Türkiye değil de, Belirli bir kesim tarafindan yapılacak demesi gerekirdi. 81 il deyince sadece ben mi başka bir şey olarak anladim. Bu arada bana kızmayın, sadece belli olsun diye konuyu açtım.

Ülkede milyon tane sorun varken, bir de bunu düşünelim yok ya. :D

Bu arada, öyle yürüyüş yaparak bir şey olmuyor hala anlamadılar. Çok bu kadar Filistini düşünüyorlarrsa buyursunlar savaşa ama yok, anca gitsinler Ülkelerindeki Türkiye'ye vergi ödeyen kendi ülkesine katkısı olan McDonald's, Starbucks'u yağmalamaya kalksınlar. Öyle Türkiyede'ki kendi görüşlerine uymayan kişileri, Starbucks'ta, yok efendim McDonald's'ta rahatız ederek boş propoganda yaparak konu çözülmüyor. Çok davaları olduğunu düşünüyorlarsa, buyursunlar gitsinler Filistin'e, benim davam değil, benim sorunum değil. Kendi ülkemdeki topraklar tehlike altına girerse o zaman işler değişir. Dünya burası atalarımız bile söylüyor "Fazla merhamet, Vatana ihanettir." diye boşa söylememişler, bir de gidip Türk Askeri Filistin'e girsin diyorlar. Çok savaşa meraklıysanız, kendileri gitsin. Türk Askeri hayır kurumu değil, BM hiç değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsrail burayı da bombalarsa şaşırmayın.

Bombalasin ya Ankara'yi Diyarbakır'i hatta Türkiye'nin keko uretim merkezi İstanbul'u da bombalasin mumkunse. Zaten dunya savasi cikmazsa bu yilanlar gittikce buyuyecek en sonunda hepimizin fisini tek tusla falan cekecekler bunlar. Ne olacaksa olsun.

Türkiye NATO'da olduğu sürece mümkün değil. NATO üyesi olan bir ülkeye, NATO üyesi olmayan bir ülke saldırırsa "Ülke" olarak bakılmaz, NATO'ya olan bir saldırı olarak bakılır. (4. ve 5. Madde) Türkiye NATO'da olduğu sürece hiç bir ülke Türkiye'ye saldıramaz.

Anlamak istemiyorsunuz ne demek istediğimi, ben duygu sömürüsü değil bir mesaj vermeye çalışıyorum. Hiçbir menfaat veya çıkarım olmadan içimden gelenleri yazıyorum. Farkındayım bu yürüyüşlerin hiçbir faydasının olmadığını, fakat görmezden gelmeyin. Dünya görüşün ne olursa olsun olaylara vicdanın ile hesaplaşarak bak. Arapları sevmek zorunda değilsin, ama küçük bir çocuğun arap olmak suçu değil.

Siz de beni anlamak istemiyorsunuz ben kimseyi seviyor veya sevmiyor değilim. Ben diyorum ki bizi ilgilendirmez. Biz kendimize bakmalıyız. Gereksiz gereksiz başkasının işine burnumuzu sokmaya çalışıyoruz.

İnanılmaz şaşırırım. Baştakinin kafasıyla hareket etmeyin.

Yazdığın şeyden, yazım hataları ve noktalama işaretlerinin eksikliğinden dolayı hiçbir şey anlamadım. En az 2-3 kere okudum bu yazdığını anlamak için ama anladığım kadarıyla cevap vereyim.

2 taraf da benim kardeşim veya dostum değil ve olamaz da. Bu savaşta hiçbir tarafı desteklemiyorum ve o savaşta olanlar da ölenler de beni 1 gram bile ilgilendirmiyor. Değil arasından 100 yıl geçmesini 1000 sene bile geçse hiçbir arap ırkına mensup kişileri desteklemeyeceğim ve onların neler yaşadıkları beni hiç ama hiç ilgilendirmeyecek.

Şu anda önceki senelerden yaşattıkları şeyleri kendileri yaşıyor, bu yüzden araplarla ilgilenmiyorum.
Müslüman mısın?

TV izleyen herkes veya elinde internet olan herkes Gaza/İsrael olaylarını zaten biliyor ki. Yani bu yürüyüşün bir açıklaması yok. Suudilerin bile umurumda değiller, yeni olaylar da değil.

TR ile İsrail, ilişkilerini normale döndürmeye başlamıştı, sonra bu olaylar patladı. Bütün olaylar bittikten sonra TR ile İsrail yine ilişkilerini normale döndürme evresine girdiğinde yine sokağa çıkılacaksa işimiz var.

Siyonist rejim olayı büyütmek istemiyor çünkü olay büyürse herkes ayaklanacak, bu olayda sessiz kalmak vicdansızlıktır. İstersen Müslüman ol istersen deist ol insanın 1 gram karakteri varsa mazlumun yanında olur.

Hedeflerinde varız.

Sen islamiyetle yolunu kestiysen ben sana bir şey diyemem.

O mantıklı değil de bak şu mantıklı.

Ülkede o kadar sorun var, her hafta birilerinin kafası gidiyor, şehitler oluyor, kekolar kol geziyor. Ama Filistinli çocuklar ölüyor 👉👈😔😔🥺🥺🥺
Hepsi haksız yere ölüyor niye kayırma yapiyorsun. İslamiyette hepsi şehit sayılıyor.

Türkiye NATO'da olduğu sürece mümkün değil. NATO üyesi olan bir ülkeye, NATO üyesi olmayan bir ülke saldırırsa "ülke" olarak bakılmaz, NATO'ya olan bir saldırı olarak bakılır. (4. ve 5. madde) Türkiye NATO'da olduğu sürece hiçbir ülke Türkiye'ye saldıramaz.

Filistini siyonist rejim sömürsün diye BM'ye bile almadılar zamanında.