Araştırmanızı öneririm. Filistinin şu anki başkanı mahmud abbas ülkesini satan biri, filistin için direnen en önemli kişi haniyeydi hatta haniyeyi bu yüzden görevinden bile aldı bu adam.
Araplardan adam olmaz. Dünyadan silinseler de kurtulsak. Çıkıp da Osmanlı'ya karşı isyan edip bayrağını Osmanlı'ya karşı nefretlerinden üreten halkı bana savunmayın.
Araplardan adam olmaz. Dünyadan silinseler de kurtulsak. Çıkıp da Osmanlı'ya karşı isyan edip bayrağını Osmanlı'ya karşı nefretlerinden üreten halkı bana savunmayın.
Bu yürüyüş büyük ihtimal topluma katliamı duyurmak için olacak. İlgi duyan bu sayede İsrail'in Filistin'i nasıl katlettiğini öğrenir. Başka bir işlevi yok.
Irkçı değilim ama arapları bu yönde kayırıyorum. (ırkçılık denebilir umurumda değil) şu an bile orada yaşayanlar "keşke Osmanlı'ya ihanet etmeseydik" feryatlarını zihnimde canlandırabiliyorum ama iş işten geçeli çok oldu.
Irkçı değilim ama arapları bu yönde kayırıyorum. (ırkçılık denebilir umurumda değil) şu an bile orada yaşayanlar "keşke Osmanlı'ya ihanet etmeseydik" feryatlarını zihnimde canlandırabiliyorum ama iş işten geçeli çok oldu.
Senin anlamadığın şey şu anki zülüm gören çoğu Filistin halkının Osmanlı'yı ve Türkiye'yi sevmesi. Sevmesinin nedeni doğruluk yolunda olmaları 1.dünya savaşında İngilizlerle iş birliği yapan hainleri desteklememeleri. Kulaktan dolma bilgiler ile hak için savaşan kişilere nefret duymayın.
Senin anlamadığın şey şu anki zülüm gören çoğu Filistin halkının Osmanlı'yı ve Türkiye'yi sevmesi. Sevmesinin nedeni doğruluk yolunda olmaları 1.dünya savaşında İngilizlerle iş birliği yapan hainleri desteklememeleri. Kulaktan dolma bilgiler ile hak için savaşan kişilere nefret duymayın.
Kulaktan dolma mı? kusuruma bak ama seviyemi daha fazla düşüremeyeceğim. Bu konuda son yazımı da önceki yazımda belirttiğim gibi araplardan bir cacık olmayacağını ve kalifiye olanların bile zararlı olduğunu belirtip sonlandırıyorum.
Kulaktan dolma mı? kusuruma bak ama seviyemi daha fazla düşüremeyeceğim. Bu konuda son yazımı da önceki yazımda belirttiğim gibi araplardan bir cacık olmayacağını ve kalifiye olanların bile zararlı olduğunu belirtip sonlandırıyorum.
Araplar bir ırk güzel kardeşim 450 milyona yakın nüfusu olan bir ırk hepsi aynı mı sence? Faşistlik ile Türkiyenin geleceğine zarar verirsin sadece insanlara yanlış örnek olursun.
Senin anlamadığın şey şu anki zülüm gören çoğu filistin halkının Osmanlı'yı ve Türkiye'yi sevmesi. Sevmesinin nedeni doğruluk yolunda olmaları 1.dünya savaşında ingilizlerle iş birliği yapan hainleri desteklememeleri. Kulaktan dolma bilgiler ile hak için savaşan kişilere nefret duymayın.
Hocam hatta ister sevsinler ister sevmesinler bana kalırsa. Bu "sevgi" "ihanet" kelimeleri üzerinden hala şu meseleyi konuşanlara gerçekten diyecek tek bir sözüm yok. Kıyım dönüyor kıyım. Muhtemelen Türkiye, Osmanlı oymuş buymuş şuymuş hayatında duymamış çocukların bedenlerinin parçalarıyla dolu internet ya. Bu kadar bencilce "bizi sevmiyorlar ya bana ne" demeyi nasıl doğru bulabilir bunca insan anlamıyorum.