6 Ekim'de Filistin için ülke genelinde yürüyüş yapılacak

Zamanında dedelerimizi katletmiş insanları desteklemek, nereden baksan mantıklı bir hareket değil mi?

O mantıklı değil de bak şu mantıklı.

Ülkede o kadar sorun var, her hafta birilerinin kafası gidiyor, şehitler oluyor, kekolar kol geziyor. Ama Filistinli çocuklar ölüyor

Ülkede milyon tane sorun varken, bir de bunu düşünelim yok ya.

Bu arada, öyle yürüyüş yaparak bir şey olmuyor hala anlamadılar. Çok bu kadar Filistini düşünüyorlarrsa buyursunlar savaşa ama yok, anca gitsinler Ülkelerindeki Türkiye'ye vergi ödeyen kendi ülkesine katkısı olan McDonald's, Starbucks'u yağmalamaya kalksınlar. Öyle Türkiyede'ki kendi görüşlerine uymayan kişileri, Starbucks'ta, yok efendim McDonald's'ta rahatız ederek boş propoganda yaparak konu çözülmüyor. Çok davaları olduğunu düşünüyorlarsa, buyursunlar gitsinler Filistin'e, benim davam değil, benim sorunum değil. Kendi ülkemdeki topraklar tehlike altına girerse o zaman işler değişir. Dünya burası atalarımız bile söylüyor "Fazla merhamet, Vatana ihanettir." diye boşa söylememişler, bir de gidip Türk Askeri Filistin'e girsin diyorlar. Çok savaşa meraklıysanız, kendileri gitsin. Türk Askeri hayır kurumu değil, BM hiç değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsrail burayı da bombalarsa şaşırmayın.

Bombalasin ya Ankara'yi Diyarbakır'i hatta Türkiye'nin keko uretim merkezi İstanbul'u da bombalasin mumkunse. Zaten dunya savasi cikmazsa bu yilanlar gittikce buyuyecek en sonunda hepimizin fisini tek tusla falan cekecekler bunlar. Ne olacaksa olsun.

Türkiye NATO'da olduğu sürece mümkün değil. NATO üyesi olan bir ülkeye, NATO üyesi olmayan bir ülke saldırırsa "Ülke" olarak bakılmaz, NATO'ya olan bir saldırı olarak bakılır. (4. ve 5. Madde) Türkiye NATO'da olduğu sürece hiç bir ülke Türkiye'ye saldıramaz.

Siz de beni anlamak istemiyorsunuz ben kimseyi seviyor veya sevmiyor değilim. Ben diyorum ki bizi ilgilendirmez. Biz kendimize bakmalıyız. Gereksiz gereksiz başkasının işine burnumuzu sokmaya çalışıyoruz.

İnanılmaz şaşırırım. Baştakinin kafasıyla hareket etmeyin.

Müslüman mısın?

Siyonist rejim olayı büyütmek istemiyor çünkü olay büyürse herkes ayaklanacak, bu olayda sessiz kalmak vicdansızlıktır. İstersen Müslüman ol istersen deist ol insanın 1 gram karakteri varsa mazlumun yanında olur.

Son 5 yıldır değilim.

Hedeflerinde varız.

Son 5 yıldır değilim.

Sen islamiyetle yolunu kestiysen ben sana bir şey diyemem.

O mantıklı değil de bak şu mantıklı.

Ülkede o kadar sorun var, her hafta birilerinin kafası gidiyor, şehitler oluyor, kekolar kol geziyor. Ama Filistinli çocuklar ölüyor
Hepsi haksız yere ölüyor niye kayırma yapiyorsun. İslamiyette hepsi şehit sayılıyor.

Filistini siyonist rejim sömürsün diye BM'ye bile almadılar zamanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…