Birlikte kalanları gördüm, kalmadım fakat pis olaylar döndüğünü anlatmıştı arkadaş. Birlikte bir şeyler falan oluyormuş. Kafa rahatı istiyorsan 1-2 kişilik oda üzerine çıkma imkanı varsa direkt kira.
Yani gidip görmem lazım. Çok kötüyse eve çıkma ihtimalim var.

Yani gidip görmem lazım. Çok kötüyse eve çıkma ihtimalim var.
Anlattığına göre konuşuyorum, herkes kötü olmaz ama kafa yapısı ve rahatlık aynı olay değil. Çocuk olaydan sonra direkt kiraya çıktı, imkanı el vermemesine rağmen birlikte 3* çeken birilerini görmüş ve kötü olmuştu. Anlatınca şaşırdım.

Önemli olan hiçbir zaman oda ya da odadaki kişi sayısı değildir. Odadaki kişilerin karakteri ve tutumudur. Toplu yaşamlarda elbette sorunlar olacaktır ancak odanızdaki 5 kişi karakterli ve düzgün ise 2 kişi kalmaktan bile iyidir. Tanıyın önce, sonra tekrardan konuşalım.

Tamamen şans, düzgün kişiler de gelebilir; affedersin, daha pisliğini temizlemeyi bilmeyen, temizlikten bir haber, oraya buraya boxer asan, yüksek sesle müzik dinleyen rahatsız elemanlar da denk gelebilir. Sonra kavga etmek zorunda kalabilirsiniz. Eve çıkma şansınız varsa kesinlikle çıkın.

Ha bir de bazı yurtlarda banyo, lavabo falan her odada yokmuş, öyle duymuştum. Her katta ortak kullanılan yurtlar varmış; eğer öyle bir yurda düştüyseniz direkt kaçın.