Roronoa Zoro 20
Çalışkan
6 kişilik odalarda kalanlar ne yapıyorlar? Rahatlar mı?
Yani gidip görmem lazım. Çok kötüyse eve çıkma ihtimalim var.Birlikte kalanları gördüm, kalmadım fakat pis olaylar döndüğünü anlatmıştı arkadaş. Birlikte bir şeyler falan oluyormuş. Kafa rahatı istiyorsan 1-2 kişilik oda üzerine çıkma imkanı varsa direkt kira.
Anlattığına göre konuşuyorum, herkes kötü olmaz ama kafa yapısı ve rahatlık aynı olay değil. Çocuk olaydan sonra direkt kiraya çıktı, imkanı el vermemesine rağmen birlikte 3* çeken birilerini görmüş ve kötü olmuştu. Anlatınca şaşırdım.Yani gidip görmem lazım. Çok kötüyse eve çıkma ihtimalim var.
İyi insanlar denk gelirse baya güzel anılar yaşarsınız. Fakat kötü insanlar denk gelirse orayı size cehennem ederler.6 kişilik odalarda kalanlar ne yapıyorlar? Rahatlar mı?
Geçiş oluyor mu? Tip 6 çıkmasına rağmen eski binaya 6 kişilik odalara atanmışım sanırım.Arkadaşın dediği gibi 1-2 kişilik odalara geçebilirsiniz.
Pek bilgim yok fakat geçişin olması lazım.Geçiş oluyor mu? Tip 6 çıkmasına rağmen eski binaya 6 kişilik odalara atanmışım sanırım.