6 oyun bulunan sepet nasıldır?

Wortex707a

Uzman

Başka oyun önerileriniz varsa yazabilirsiniz (bilindik/bilinmedik fark etmez ya da ucuz/pahalı). Sistemim gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry 5 bana sıkıcı gelmişti, 6 daha içine çekiyor ama daha pahalı. Onun dışında güzel sepet, mafia 1 oynamadıysan 2 yerine 1 almanı tavsiye ederim.

Alan Wake az bir ücret ile Remastered olmanızı öneririm. Outlast da eğer arkadasiniz ile oynayacaksaniz çok daha zevkli solo oynayacaksaniz önermem. Geri kalan oyunlar gayet iyi

Far Cry 5 sonra da alırsın. Ubisoft oyunları sık sık indirime giriyor. Hatta direkt Ubisoft'un kendi mağazasından almak daha mantıklı. Her büyük indirimde %20 üst ayrı bir kod veriyor. Üstüne kesinlikle 135 ₺ değecek bir oyun değil.

Mesela şu an HOLIDAY20 kodu var. Genelde bu kodlar atıyorum 300 ₺ üstünü geçince işliyor gibi çalışıyor. Ama yien de tekil olarak her oyunu diğer platformlardan daha uyguna almış oluyorsun.

Göstermek amaçlı ekledim. Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından almak daha mantıklı.

Mafia 2 düz oynadıysan DE sürümüne gerek yok. Düz oyundan daha sorunlu ve görsel bir gelişme yok.

Outlatst yanlışım yoksa çok oyunculu, arkadaşlarınız iel birlikte oynamayacaksanız hiç bulaşmayın.

Epic games yerine neden ubisoft? Mafai 2yi hiç oynamadım. Outlasttide arkadaşlarla oynuyacağız.

Epic games yerine neden ubisoft? Mafai 2yi hiç oynamadım. Outlasttide arkadaşlarla oynuyacağız.
Ubisoft zaten her türlü kendi başlatıcısını çalıştırıyor. Ayrıca EG alınan Ubisoft oyunları hep sorunlu çalışıyor. Zaten bunu çözemediklerinden, EG aldığın Ubisoft oyunları bağlı Ubi hesabında gözüküyor. EG launcheri hiç çalıştırmadan direkt Ubisoft üzerinden indirebiliyorsun. Ben mesela AC ve Far Cry 5 ve ek oyunun paketini, EG kuponu ile çok uyguna almıştım.

EG'de bu tarz kuponları saldığından şu an avantajı değil. Ubisoft hem kupon dışında puan gibi bir şey kazandırıyor. Bu puan 100 olunca da %20 indirim olarak kullanıyorsun. Mağaza arayüzünü bir tık kullanılabilir yapsalar satışları artacaktır. Ama çok karmaşık, DLC vb. oyunlar ile birleştiremiyorsun. Far Cry 3 düzü var mesela, Far Cry 5 paketini alınca Deluxe sürümü geldi. O ayrı duruyor, ama başarımları aynı gözüküyor falan. Yani çok sorunu var.

Üstteki mesajı düzenledim, sebebine de değindim.

Far Cry 5 yerine farklı bir oyun alıp, sonraki indirimde Far Cry 5 alabilirsin. Serideki en sıkıcı oyun bana sorarsan. Son oyun ve Far Cry 5 ek paket çıkan hariç tüm Far Cry'ları oynadım. Bitirdiğim ve yarım bıraktıklarım oldu. Far Cry 1 canavarlar girince germeye başladığından salmıştım. Far Cry 5'de sıkılıp saldım. Normalde hiç düşünmeden, böyle FPS oyunları oynamayı severim. Ama Far Cry 5'de bence o eğlence çok azalmış.

Başarımlar filan lazım değil. Daha da Ubisoft oyunu almam zaten. Assassin's
Creed Mirage'im var daha da Assassin's Creed almam. 1 tane de Far Cry'ım olsun, tamam diyorum. Fakat başka Far Cry oyunları önerirsen neden olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…