ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese merhaba,

Şu Steam sepetini yaptım. Daha önce KCD ve Hades oynamadım ama nedense seveceğimi düşünüyorum ve 4K Ultra oynatan bir sistemim de olduğu için çok eski oyun da oynamak istemiyorum. Cp 2077, RDR 2, Witcher 3, Metro, Alters, Expedition 33, Doom: Dark Ages, AC Odyssey, Assassin's Creed Shadows, Dying Light 1 / 2, Wolfstein New Colossus, Mafia 1-2, Hogwards Legacy, Split Fiction, It Takes Two, Unravel 2, Sackboy, Gears of War: Reloaded, Senua: Hellblade 2 ve aklıma gelmeyen bu tarz oyunları oynadım.

Dying Light: The Beast'in halen fiyatına değeceğini düşünmüyorum serinin hayranı olmadığım için. Sepetim şu şekilde Steam'de 1.900 küsur TL Epic'de ise 1.700 küsüt TL yapıyor. Takıntım yok ancak fark azken sanırım Steam'den almak istiyorum gibi.

Sepetimdeki oyunların türünü sanırım hiç oynamadım. Mevcutta oynadığım ve çok keyif aldığım oyun ise Kena: Bridge of Spirits.

1766230017030.webp

Kcd 2 muhteşem oyun, ilk oyunu da öyleydi. Her kuruşuna değer. Hades türünü seven yüzlerce saat oynuyor, şahsen 10 saat bile oynamam türü bana hitap etmediği için. Görseli, mekaniği ve hikayesi iyi Dragon Age inquisition alabilirsin, 4 dolara düşmüş bedava bence. Çok sevilmese de Veilguard'a bir bakılabilir.

Kcd 2 muhteşem oyun, ilk oyunu da öyleydi. Her kuruşuna değer. Hades türünü seven yüzlerce saat oynuyor, şahsen 10 saat bile oynamam türü bana hitap etmediği için. Görseli, mekaniği ve hikayesi iyi Dragon Age inquisition alabilirsin, 4 dolara düşmüş bedava bence. Çok sevilmese de Veilguard'a bir bakılabilir.
Valla hocam çok tasvip etmesem de Mafia serisinin hayranıyım ama açıkçası Wukong ve Old Country için paylaşımlı hesap düşünüyorum.

Oynadığım oyunun türü ne onu da çok bilmiyorum ama ben RPG seviyorum sanırsam. Kena:Bridge of Spirits çok iyi sadece RPG ögeleri eksik geldi bana mesela Unreal Engine 4 ile yapılmasına rağmen muazzam bir atmosferi var.

Veilguard ve KCD 2 olabilir. KCD'nin ilk oyununa ayıracağım vakite Wukong ve Old Country sığdırmayı düşünüyorum.
Avatar:Frontiers of Pandora da indirimde ama mesela bilemedim oyunu öven de yeren de çok.

Bence videolarını izlemeden almanı tavsiye etmem. Güzel oyunlardır orası ayrı ama oynamadığın türe başlarken bence iyice araştırmanı tavsiye ederim.

Baldurs Gate 3 öneririm.
Ben çok fazla DA sevdiğim için Veilguard oynadım ama ondan önce 6 dolara Divinity 1-2'nin olduğu paket varken 3-4 dolar pahalıya BG3 varken onlar daha mantıklı oynamadiysa. DA Veilguard biraz Disney'e dönmüş bende sepetime aldım öncesinde 4-5 saat paylaşımlı hesaptan oynamıştım fena değil ama çok daha başarılı oyunlar var.

Valla hocam çok tasvip etmesem de Mafia serisinin hayranıyım ama açıkçası Wukong ve Old Country için paylaşımlı hesap düşünüyorum.

Oynadığım oyunun türü ne onu da çok bilmiyorum ama ben RPG seviyorum sanırsam. Kena:Bridge of Spirits çok iyi sadece RPG ögeleri eksik geldi bana mesela Unreal Engine 4 ile yapılmasına rağmen muazzam bir atmosferi var.

Veilguard ve KCD 2 olabilir. KCD'nin ilk oyununa ayıracağım vakite Wukong ve Old Country sığdırmayı düşünüyorum.

Avatar:Frontiers of Pandora da indirimde ama mesela bilemedim oyunu öven de yeren de çok.
Kcd 1 oynamadan 2 oynama ana karakter aynı hikaye devam ediyor. Wukong kesinlikle oyna muazzam bir oyun ama ham fiyatı pahalı paylaşımlı hesap alıp oyna bence. RPG seviyorsan dediğim oyunlara özellikle BG3, DA Origins, DA İnqusition, Divinity Original öneririm.

KCD2 kesinlikle alınmalı yıl bitmeden yarı fiyatına düşmesi inanılmaz. Prince of Persia ve Hades 1 de güzel fiyatlara düşmüş, ancak Hades 2 için henüz ilk oyunu oynamadan satın almanı önermem. Zaten çok seversen, daha sonra indirimde daha düşük bir fiyata da yakalayabilirsin diğer oyunları deneyimlediğin süre boyunca.

Teşekkürler. @Ruindry
CD2 kesinlikle alınmalı yıl bitmeden yarı fiyatına düşmesi inanılmaz. Prince of Persia ve Hades 1 de güzel fiyatlara düşmüş, ancak Hades 2 için henüz ilk oyunu oynamadan satın almanı önermem. Zaten çok seversen, daha sonra indirimde daha düşük bir fiyata da yakalayabilirsin diğer oyunları deneyimlediğin süre boyunca.
İlk oyun oynanmadan oynama demiş yukarıda bir arkadaş. O yüzden bir tereddüt ettim açıkçası. Şuan KCD 1'i de alıp KCD 1-2 seri yapayım diyorum.

Sepeti böyle güncelledim en son. Hades 1 i seversem 2'yi zaten alırım. Mafia Old Country ve Wukong'u da paylaşımlı hesaptan oynayacağım.

1766233862033.webp

Teşekkürler. @Ruindry

İlk oyun oynanmadan oynama demiş yukarıda bir arkadaş. O yüzden bir tereddüt ettim açıkçası. Şuan KCD 1'i de alıp KCD 1-2 seri yapayım diyorum.

Sepeti böyle güncelledim en son. Hades 1 i seversem 2'yi zaten alırım. Mafia Old Country ve Wukong'u da paylaşımlı hesaptan oynayacağım.

Eki Görüntüle 212025
Sepetinizde bu oyuna zaten sahipsiniz diyor hocam KCD1 için. KCD'yi evet bir seri olarak oynayin devamı birbirlerinin KCD2 çok daha zevklidir ilk oyunda biraz acemilikler hissediliyor.