SF26

Üstün
Üstüne konuşulacak bir şey yok, biz yasın öfke döneminde kaldık. Bu öfke döneminden çıkıp başta Gazi Mareşal Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün 'şahsi meselemdir.' dediği Hatay başta olmak üzere tüm illerimizi tekrardan toparlayacağız.

Son düzenleme:
Üstüne konuşulacak bir şey yok, biz hüznün öfke döneminde kaldık. Bu öfke döneminden çıkıp başta gazi mareşal ebedi başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün 'şahsi meselemdir.' dediği hatay başta olmak üzere tüm illerimizi tekrardan toparlayacağız.

Ben de etkilendim depremden. Gerçekten çok korkunç bir şey. Aileleri, sevdikleri, tanıdıkları, vefat eden kişilere Allah rahmet eylesin, ailelerine ve sevdiklerine de sabır versin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm vefat eden kişilerin ailelerine, sevdiklerine baş sağlığı dilemekten başka bir şey gelmiyor elden de dilden de.
@Recep Baltaş hocam forum aracılığıyla duyurmuş da olayım, yakın zamanda Techolay ailesi olarak Hatay'a yardım götürelim. İşin koordinasyonu için gerek çArşı'daki büyüklerimden gerekse Uğur Fora gibi yönetimdeki isimlerle görüşmeleri sağlayıp bu koordinasyonu sağlayalım.

Üstüne konuşulacak bir şey yok, biz hüznün öfke döneminde kaldık. Bu öfke döneminden çıkıp başta Gazi Mareşal Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün 'şahsi meselemdir.' dediği Hatay başta olmak üzere tüm illerimizi tekrardan toparlayacağız.

Çok üzücü bir gündü. Sabah uyandım haberlere; bizzat tanıdıklarımın yakınlarında vefat etmişti. Vefat eden herkese ve ailelerine baş sağlığı dilemekten başka bir şey yapamıyorum maalesef. Bir daha yaşanmaması dileğiyle.

Asrın felaketi. 100 yıllık Cumhuriyet tarihinin en kötü günü olabilir. 2. depremin şiddetinin 7.6 olduğunu görünce kıyamet kopacak sanmıştım.