Hocam RP oyun Discord Nitro falan alınıyor galiba bununla.
Galiba olabilir bende anlamış değilim.
Hocam RP oyun Discord Nitro falan alınıyor galiba bununla.
Razer Gold cüzdanına ekleniyor, en iyi harcama yolu ise Epic Games'de oyun alırken bu yöntemi seçmek. Bu Razer Gold bakiyesinin üstünə eğer bakiye yetmiyorsa kart ile de ödeme yaparak sipariş tutarı tamamlanabiliyor. Başka kullanım yerleri de var ancak aklıma gelen en iyisi bu.Şöyle bir şey buldum ama 10TL ve ne işe yaradığı hakkında gram fikrim yok.Eki Görüntüle 12396
Razer Gold cüzdanına ekleniyor, en iyi harcama yolu ise Epic Games'de oyun alırken bu yöntemi seçmek. Bu Razer Gold bakiyesinin üstünə eğer bakiye yetmiyorsa kart ile de ödeme yaparak sipariş tutarı tamamlanabiliyor. Başka kullanım yerleri de var ancak aklıma gelen en iyisi bu.
Rica ederim hocam. E-pin olayı derken?Sanırım e-pin olayı doğru mudur?
Bu arada bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.![]()
HaHani şu olay belirli bir ücret veriyorsunuz size ücret karşılığında bir kod veriliyor eğer kart kullanmıyorsanız bu yol tercih ediliyor aynı Steam gibi platformlarda olduğu gibi bu kod sanal para gibi çalışıyor.
“Electronic personal ıdentification number” sözcük grubunun kısaltması olan e-pin, elektronik bir kod veya numaradan meydana gelen sanal ödeme aracıdır. Genellikle çevrim içi platformlarda ya da hizmetlerde ödeme yapmak için kullanılır. Türkçe karşılığı “kişisel elektronik numara” olan bu kod, dijital içerik mağazalarından internet servis sağlayıcılarına kadar pek çok platformda yer alır. E-pin kullanıcıları, söz konusu Online mecralardaki ilgili bölümlere kendilerine verilen benzersiz kodu yazarak alışveriş yapabilir.
Başka bir kaynakta açıklaması bu şekilde belirtilmiş.
Hae-pin nedir biliyorum tabii ancak farklı bir konu sandım. Evet bu dijital kod yani e-pin olarak geçiyor. Normal bir e-pin nasıl aktive ediliyorsa aynı şekilde bu da Razer üzerinden aktive edilebiliyor.