Bütçe
70.000 TL

Ayberk

Başarılı
Her şeyim var, yeni kasa almak istiyorum 60-70k arası. Genelde CS2 oynuyorum ama her tür oyunu oynayabiliyorum. Bu fiyatlara göre ne alayım? 5070 ve 5060 Ti arasında kaldım. Bir sürü OEM paket var ama karar veremedim, nasıl bir sistem alınabilir? En mantıklı fikir lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana o zaman 5070'e göre ne önerirsin anakart işlemci olarak Total 70 k ya kadar çıkabilirim.
Ekran kartı bunlar olabilir. Colorful veya Zotac indirime giriyor ara sıra onlar da olur.

Anakart

RAM

İşlemci

Düşük çözünürlük CS, rekabetçi oynuyorsan 7800X3D, onun dışında 9700X de iş görür.

@Ayhan Dönmez, sizin de tavsiyeniz var mı?

Hazır sistem, OEM paketlerden uzak durursa iyi olur. Özellikle Cami hocası hazır sistemlerde 6000 CL36 vs. Mİcron modüller kullanılıyor, MSI anakart da cabası. Sistem Boot etmiyor, mavi ekran sebebi. B850M-K, B850M Force stabil kartlar, kronik bir sorunu yok bu modellerin. Tercih edilebilir. 7800X3D, 9700X ikisi de uygundur. Kullanım senaryosuna göre kendisi karar vermeli.

Hazır sistem, OEM paketlerden uzak durursa iyi olur. Özellikle cami hocası hazır sistemlerde 6000 CL36 vs. Micron modüller kullanılıyor, MSI anakart da cabası. Sistem boot etmiyor, mavi ekran sebebi. B850M-K, B850M Force stabil kartlar, kronik bir sorunu yok bu modellerin. Tercih edilebilir. 7800X3D, 9700X ikisi de uygundur. Kullanım senaryosuna göre kendisi karar vermeli.

Teşekkür ederim ikinize de öncelikle ekran kartı olarak ilk defa bu markaları duyuyorum bir sıkıntı olur mu? Kasa ve soğutucu olarak ne önerirsiniz ve son olarak PSU ne önerirsiniz?

Hazır sistem, OEM paketlerden uzak durursa iyi olur. Özellikle Cami hocası hazır sistemlerde 6000 CL36 vs. Mİcron modüller kullanılıyor, MSI anakart da cabası. Sistem Boot etmiyor, mavi ekran sebebi. B850M-K, B850M Force stabil kartlar, kronik bir sorunu yok bu modellerin. Tercih edilebilir. 7800X3D, 9700X ikisi de uygundur. Kullanım senaryosuna göre kendisi karar vermeli.
Genelde FPS odaklı oyunlar oynuyorum çok nadir hikaye modu oynuyorum.Sizin bir öneriniz varsa ona da açığım 60-70k bandı arasında

İşlemci

Ekran kartı

RAM.

Anakart

RAM 2 tane mı alayım PSU ve soğutucu ne önerirsiniz bir de kasa olarak önerisinzi varsa çok sevinirim.
@Ayhan Dönmez @fortunee

Son düzenleme: