Bütçe
80.000 TL

Asyneum

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba,

4 yıldan beri Redmi Note 10 Pro (6 GB / 128 GB) versiyonunu kullanıyorum. Ama bir çok işlemde artık yavaşladığını gümbür gümbür belli ediyor son zamanlarda. Samsung'a geçmek istiyorum 7 yıllık güncelleme garantisi ve marka güvenilirliği açısından. Bütçem 60.000 - 80.000 TL arasında.

Kullanım amacım;
  • Yakın çiçek fotoğrafları çekimi,
  • Doğa fotoğrafları çekimi,
  • Dizi-film izleme,
  • Klasik sosyal medya kullanımı,
  • Fotoğraf edit,
  • Yapay zeka kullanımı (fotoğraflarda ki ufak tefek pürüzleri giderme vs. vs.),
  • Çok nadir olacak şekilde oyun.
Bu isteklerimi karşılayacak ve uzun yıllar güncelleme desteği olan, bir kaç yıl sonra kasmaya başlamayacak güçlü bir cihaz tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

4 yıldan beri Redmi Note 10 Pro (6 GB / 128 GB) versiyonunu kullanıyorum. Ama bir çok işlemde artık yavaşladığını gümbür gümbür belli ediyor son zamanlarda. Samsung'a geçmek istiyorum 7 yıllık güncelleme garantisi ve marka güvenilirliği açısından. Bütçem 60.000 - 80.000 TL arasında.

Kullanım amacım;
  • Yakın çiçek fotoğrafları çekimi,
  • Doğa fotoğrafları çekimi,
  • Dizi-film izleme,
  • Klasik sosyal medya kullanımı,
  • Fotoğraf edit,
  • Yapay zeka kullanımı (fotoğraflarda ki ufak tefek pürüzleri giderme vs. vs.),
  • Çok nadir olacak şekilde oyun.
Bu isteklerimi karşılayacak ve uzun yıllar güncelleme desteği olan, bir kaç yıl sonra kasmaya başlamayacak güçlü bir cihaz tavsiyelerinizi bekliyorum.