Sergen

Başarılı
Arkadaşım için 60.000₺ civarı bir laptop bakıyoruz. Ağırlık önemli değil ama oyun önceliğimiz olduğu için soğutma performansı önemli. Kriterler 17'' ekran ve watt değeri yüksek GPU. Baş ağrıtmayacak bir alışveriş deneyimi de önceliği. Asus, MSI seçenekleri daha iyi olur. Taksit seçeneği olursa güzel olur.

Arkadaşım için 60.000₺ civarı bir laptop bakıyoruz. Ağırlık önemli değil ama oyun önceliğimiz olduğu için soğutma performansı önemli. Kriterler 17'' ekran ve watt değeri yüksek GPU. Baş ağrıtmayacak bir alışveriş deneyimi de önceliği. Asus, MSI seçenekleri daha iyi olur. Taksit seçeneği olursa güzel olur.
Hocam biraz aşıyo kusura bakmayın ama özellikler falan güzel makina.
Çoğu bankaya da faizsiz 9 taksit var

Hocam biraz aşıyo kusura bakmayın ama özellikler falan güzel makina.
Çoğu bankaya da faizsiz 9 taksit var
@Xbox 360E nun attığı performans olarak daha iyi olur ama soğutma performansını bilemem ve onun attığında işletim sistemi yok

GameGaraj'ın laptopu gayet fiyat performans ürünü gibi duruyor. Recep Bey'in videosunu da izledim. MSI ve her ne kadar sıcak bakmasakta Lenovo'nun watt değerini bulamadım. Bütçe 70 bine kadar esneyebilir. Satıcısı Hepsiburada, Trendyol olan veya gidip elden alabileceğimiz Vatan gibi yerlerden tavsiye verirseniz daha iyi olur.