60.000 TL bütçede ASUS Prime RTX 5070 Ti OC vs Sapphire Nitro+ RX 9070 XT

Bütçe
60.000 TL

ASUS Prime kesinlikle o fiyatı hak etmiyor.
RTX 5070 Ti önerim:
Bütçeni biraz daha artırıp RTX 5080 alabilirsin; yine de ben sana öneride bulunacağım.

Şu an aktif olarak Prime 5070 kullanıcısıyım. Şanslıyım ki bende CW sorunu çıkmadı ama bu tamamen şans işi. Alacağın kartta bu sorun çıksa bile değişim yapacaklarını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyunda 5080 alıyor yine.

Gayet basit aslında. Bütçe zorlamayacaksanız 5070 Ti, eğer sınırlı bütçeyle ya da başka donanımdan kısarak kart alacaksanız o zaman 9070 XT.

AMD Sapphire Nitro + kullanıyorum yaklaşık 6. ayı doldurdum fiyat olarak önceleri çok daha avantajlıydı ama ben aldığımda 5070 Ti yerine tercih etmiştim çünkü aradaki fiyat performans farkı değerdi, şu an nedir fiyat bilmiyorum. Ama performans olarak sorarsan 2 180 Hz monitörde zorlayan herhangi bir oyuna denk gelmedim sıcaklık değerlerinde 60 üzerini görmedim iyi ki almışım.

Değişim yapmasalar iade. THH'den kazanır veya.

Değişim yapmasalar iade. THH'den kazanır veya.

O bayağı uzun iş. Düzgün kart alacağım diye aylarca beklemek yerine en başta sorun çıkartmayacak satıcıdan alırım, ekstra para vermiş olurum ama zamandan kazanırım daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…