Bütçe
60.000 TL

bat

Çalışkan
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Aradaki fiyat farklı bu iki kart bazında neredeyse tamamen yazılımıyla alakalı denilebilir. FSR çoğu oyunda mevcut değil öbür yandan DLSS çoğu oyunda var.

Ek olarak biliyorum coil whine marka veya kart seçmez ancak sanırım internette Nitro+ 9070 XT için daha fazla konu açılmış. İki karttan birini kullanmış arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa güzel olur. Fan sesi çok önemli değil ancak CW gibi seslerin çıkmaması benim için önemli.

Oyun için alacaksınız RX 9070 XT diyorum ben. Sapphire RX 9070 XT Nitro kullandım. Her açıdan iyi bir kart. DLSS, yapay zeka işi varsa NVIDIA zaten. Benim kullandığım kartta çok az coil whine vardı. 2K monitöre geçince kayboldu gibiydi. Bir de undervolt yapınca hepten kaybolmuştu. Şimdi RTX 5080 kullanıyorum. Colorful iGame Ultra. Bu kartta hiç yok mesela. Undervolt olayı da Radeon yazılımı üzerinden yapılıyor zaten her açışta ayarların kaybolma durumu vs olmuyor. Ben bu kartları kullanmış biri olarak sadece oyun içinse Sapphire RX 9070 XT Nitro diyorum. Soğutmasıda çok güzeldir. Sıfır fiyatları da 39.5 civarıydı.

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Aradaki fiyat farklı bu iki kart bazında neredeyse tamamen yazılımıyla alakalı denilebilir. FSR çoğu oyunda mevcut değil öbür yandan DLSS çoğu oyunda var.

Ek olarak biliyorum coil whine marka veya kart seçmez ancak sanırım internette Nitro+ 9070 XT için daha fazla konu açılmış. İki karttan birini kullanmış arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa güzel olur. Fan sesi çok önemli değil ancak CW gibi seslerin çıkmaması benim için önemli.

ASUS Prime'ye o parayı vermek saçmalık. https://share.google/bV11VU2tJRhLhHzZV

Fiyatı düşerse: https://share.google/D2gKHqkPBGY3Syih3

Bana göre de Prime için o para çok yüksek ancak olayın bir de şöyle bir tarafı var: Taksitli ve iade konusunda güvenilir bir satıcıdan alışveriş yapmak istiyorum. Zira hangi kartı alacaksam alayım cw gibi bir sorun ile karşılaştığımda iade ederken bana "etiketini söktün iade alamam" tarzında bir cevap almak istemiyorum. Bundan dolayı amazondan satın almayı planlıyorum. Ayrıca taksit seçenekleri de benim için önemli tabii.

2 kat fiyat verip aynı performansı almak üzer. 50k'da bile 5070 Ti düşünmezdim ben. 9070 XT al geç.

Son düzenleyen: Moderatör: