Amazon'a durumu anlatıp yenisini göndermeleri isteyebilirdiniz. Kötü olay olmuş geçmiş olsun.
Tekrar göndermelerinin bir manası yok hocam. Arkadaşın doğum günü bugün. Ben ertesi gün teslimat yazmasına rağmen, iki gün gecikme payı koyarak erken sipariş verdim. Bunun telafisi yok.Kolay Gelsin ve DHL en temiz kargo firmaları olabilir. Kötü denk gelmiş geçmiş olsun. Amazon ürünü tekrar gönderiyor zaten.
Dediğim gibi firmaların hizmet kalitesi bölgeden bölgeye çok değişiyor. İlk defa olsa bu kadar sorun etmezdim. Geciken kargolar dışında, mesela yavru kedilerim olduğu için sürekli mama ve kedi kumu siparişi veriyorum. Onları da kolay gelsin getiriyor. Bugüne kadar neredeyse tamamı patlak geldi. Getiren arkadaşların bazıları düşünüp bantlıyor. Bazıları bantlamaya tenezzül etmiyor. Döke saça getiriyorlar.
Şikayet kaydı bıraktım. Linkedin üzerinden Marmara bölgesinin operasyon direktörü Erhan Beyazoğlu'na ulaştım. Kendisine daha önce yaşadığım sorun ile ilgili 2024 yılında ulaşmışım. Eski mesajımı da ilettim. Konunun linkini de göndererek daha fazla insanın mağdur olmaması için önlem almalarını rica ettim. Yarım saat sonra hemen aradılar. "Erhan Bey'e ulaşmışsınız." diyerek sorun hakkında bilgi aldılar. Umarım dikkate alırlar. Canımı sıktıkları için fazla uğraştım ama hakkımızı savunup bir şeyleri düzeltmeye uğraşmazsak, aynı şekilde artarak devam eder.