Yurtiçi Kargo monitörümü kaybetti, nerede olduğunu bilmiyoruz diyorlar. Bu durumda ne yapmam lazım? Hala haber yok, bugün bitti.
Kargo sayfası bu şekilde.
Kargo deposuna yarın gidip kendim kontrol edeceğim. Depoyu baştan aşağı kesin çaldılar.Zamanında Haylou T15 kulaklıgımıda aynı şekilde kayetmişlerdi şubenin bölge müdürlüğnü arayıp tazmin dilekçesi yazman lazım.
Bana kolay gelsin demeyin, gelen kargocu ile ağız burun kavga çıktı. Adam hem kırmış masayı hem de "böyle kabul edeceksin, ne yaparsan yap" falan keko bir tip geldi. Elimde kaldı, arabayla zor kaçtı.Ay ben de hem Aras hem Kolay Gelsin ile sorun yaşıyorum bu aralar. Ne kadar sorumsuzca hareket ediyorlar böyle. Zamanımızdan çalıyorlar. Genel Merkezi arayıp talep oluşturun.
Kavga, gürültüye gerek yok gerekli yerlere şikayetinizi yapın yeterli, başkalarının hatası yüzünden siz neden sorun yaşayasınız. Sakin olmak lazım.Bana kolay gelsin demeyin, gelen kargocu ile ağız burun kavga çıktı. Adam hem kırmış masayı hem de "böyle kabul edeceksin, ne yaparsan yap" falan keko bir tip geldi. Elimde kaldı, arabayla zor kaçtı.
Yurtiçi Kargo monitörümü kaybetti, nerede olduğunu bilmiyoruz diyorlar. Bu durumda ne yapmam lazım? Hala haber yok, bugün bitti.
Eki Görüntüle 267247
Bana kolay gelsin demeyin, gelen kargocu ile ağız burun kavga çıktı. Adam hem kırmış masayı hem de "böyle kabul edeceksin, ne yaparsan yap" falan keko bir tip geldi. Elimde kaldı, arabayla zor kaçtı.
Masaya tutanak tutacaksın dedim, böyle olmaz. Olayın kargocu ile alakası yoktu, bu kendi üstüne alındı. Ben mi kırdım falan, sen kimsin dedi? "Küfür" etti, olay büyüdü. Çok sakinim normalde. Direkt hukuk bürosuna tanıdığıma verdim, geçtim.Kavga, gürültüye gerek yok gerekli yerlere şikayetinizi yapın yeterli, başkalarının hatası yüzünden siz neden sorun yaşayasınız. Sakin olmak lazım.
Şubedeki çalışan kişi ağzında sakız, üstten üsten "Ne bileyim ben, nöbet mi tutuyorum?" falan dedi. Onunla telefonda dalaştık. Erkek kargocuya küfür etti. Yarın şubeye gittiğimde iyi şeyler olmayacak, umarım depoda kargomu bulurum.
%100 o adam kırdı demek ne kadar yanlışsa o elemanın da öyle gevşek gevşek "Böyle kabul edeceksin" diye emir kipiyle sanki firma babasının malıymış gibi, sanki bu durumlarda hukuk sistemi işlemiyormuş gibi konuşması da yanlış. Ama %100 o adamın kırdığını gerçekten ispatlarsan bu dedikleri üzerine sağlam bir dayağı o zaman hak etmiş olur.Bana kolay gelsin demeyin, gelen kargocu ile ağız burun kavga çıktı. Adam hem kırmış masayı hem de "böyle kabul edeceksin, ne yaparsan yap" falan keko bir tip geldi. Elimde kaldı, arabayla zor kaçtı.