RaveN

Başarılı
Turhan Kitabevi adlı siteden kitap aldım ve 200 TL kargo parası ödedim fakat bugün Yurtiçi Kargo’dan gelen SMS’te fatura bedeli 276,82 TL olan kargomun dağıtıma çıktığı yazıyor. Ben herhangi bir ücret ödeyecek miyim tekrardan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google'da "Yurtiçi Kargo kolay sorgulama linki" diye aratın. Bir de o linkten bakın. Biraz daha detaylı olması gerekiyor.
Maalesef detaylıca yazmıyor hocam. Yardım çabalarınız için teşekkür ederim. Zaten kurye arkadaş da evime çok yakın gelince öğrenicem durumu. Umarım tekrar ödemek zorunda kalmam.

Gelen arkadaşa sipariş sayfasını göster, oradan kargo ücreti ödendiği görsün. Halen kargo ücreti istiyor ise alma gitsin.

Turhan Kitabevi adlı siteden kitap aldım ve 200 TL kargo parası ödedim fakat bugün Yurtiçi Kargo'dan gelen SMS'te fatura bedeli 276,82 TL olan kargomun dağıtıma çıktığı yazıyor. Ben herhangi bir ücret ödeyecek miyim tekrardan?

O fatura bedeli, fatura ücreti farklı bir şey ya. Ben de bir şeyler satın alınca internetten mailime falan fatura bedeli şu kadar diye mail atıyorlar. Ödemezsin

Güncelleme olarak kargoyu 10 dakika önce teslim aldım. Üniversite ders kitabım olduğu için ödemeyi kabul ettim. Gerekli yerlere şikayet edicem. Hizmet bedeli altında alındı benden bu ücret halbuki ben zaten satın alırken 200 lira ödeme yaptım.

Güncelleme olarak kargoyu 10 dakika önce teslim aldım. Üniversite ders kitabım olduğu için ödemeyi kabul ettim. Gerekli yerlere şikayet edicem. Hizmet bedeli altında alındı benden bu ücret halbuki ben zaten satın alırken 200 lira ödeme yaptım.
Satın aldığınız yer ile iletişime geçin. Fatura aldıysanız fotosunu da atın.