Sağlam kargo konusu çalışanın iş ahlakına göre değişir ama ben PTT ile Ankara'dan Erzurum'un ilçesine kargo gönderdim birkaç kez. 2-3 gün içinde teslim ediliyor genelde, fiyat olarak da diğer firmalardan uygun olduğunu düşünüyorum.

Sağlam kargo konusu çalışanın iş ahlakına göre değişir ama ben PTT ile Ankara'dan Erzurum'un ilçesine kargo gönderdim birkaç kez. 2-3 gün içinde teslim ediliyor genelde, fiyat olarak da diğer firmalardan uygun olduğunu düşünüyorum.

Ufak bir paket bile 50 kişinin eline değip geliyor. Kargoculuk zor bir meslek, klavyenden iş ahlakı yazmayla olmuyor.

Eğer sahibinden.com gibi bir aracı şirket ile gönderim yapacaksanız Yurtiçi Kargo'yu öneririm. Burdur'dan İstanbul Şişli'ye tek günde gönderim yaptılar. Üstüne PTT'ye göre daha hızlı. PTT şuanda (en azından Burdur için) personel eksikliği yaşıyor.

Ufak bir paket bile 50 kişinin eline değip geliyor. Kargoculuk zor bir meslek, klavyenden iş ahlakı yazmayla olmuyor.
Ben kolay ya da zor olmasıyla ilgili bir şey yazmadım. Fırlatılan paketleri, yamuk yumuk gelen kargoları görüyoruz. Kırılabilir ibaresi olan kutuları umursamadan arabaya fırlatan kargo çalışanlarını da gördük. İşini düzgün yapana lafım yok, şu kargo firmasını kullanın kargonuz kesinlikle hasar almadan gider diyebilir misin? Arada çürük meyveler çıkar elbet.