Daha dün Yurtiçi Kargo ile İstanbul'dan Bursa'ya ekran kartını gönderdim bugün sabah arkadaşın eline ulaşmış aşırı hızlılar, PTT il dışına bazen 3-4 gün gecikmeli gönderebiliyor.

PTT ucuz ama yavaş, ne yaptıkları belli değil. DHL ve Yurtiçi iyi. Taşıma esnasında zarar görecek bir ürün değilse ucuz olduğundan Aras da tercih edilebilir, yavaş değiller öyle.

Kargolar tamamen şubelerle alakalı. Bizim buradaki PTT şubesi rezalet çalıştığı için yıllarca çok çektim ama Yurtiçinden yana bir problemim olmadı. Ben şahsen Yurtiçi Kargo'yu tavsiye ederim.

Ben kolay ya da zor olmasıyla ilgili bir şey yazmadım. Fırlatılan paketleri, yamuk yumuk gelen kargoları görüyoruz. Kırılabilir ibaresi olan kutuları umursamadan arabaya fırlatan kargo çalışanlarını da gördük. İşini düzgün yapana lafım yok, şu kargo firmasını kullanın kargonuz kesinlikle hasar almadan gider diyebilir misin? Arada çürük meyveler çıkar elbet.

Atmak zorundalar günde milyonlarca kargo işleniyor, işler ağır olursa yavaş çalışıyorlar zaten