Masaya tutanak tutacaksın dedim, böyle olmaz. Olayın kargocu ile alakası yoktu, bu kendi üstüne alındı. Ben mi kırdım falan, sen kimsin dedi? "küfür" etti, olay büyüdü. Çok sakinim normalde. Direkt hukuk bürosuna tanıdığıma verdim, geçtim.

Aklıma geldi yazayım HepsiJet'te de iadem kaybolmuştu adam arayıp "abi lütfen müşteri hizmetlerini arayın bana baskı yapıyorlar" demişti (iade oto reddedildi müşteri hizmetlerini arayınca kaybolmasına rağmen kabul geçti)

%100 o adam kırdı demek ne kadar yanlışsa o elemanın da öyle gevşek gevşek "Böyle kabul edeceksin" diye emir kipiyle sanki firma babasının malıymış gibi, sanki bu durumlarda hukuk sistemi işlemiyormuş gibi konuşması da yanlış. Ama %100 o adamın kırdığını gerçekten ispatlarsan bu dedikleri üzerine sağlam bir dayağı o zaman hak etmiş olur.
Ben dedim, bu kargoya tutanak tut çünkü cam tuzla buz olmuş. Masanın olayı cam, zaten kendi üstüne alındı. Suçlamadım, nereden alıyorlar işe böyle hırt tipleri.

Aklıma geldi yazayım HepsiJet'te de iadem kaybolmuştu adam arayıp "abi lütfen müşteri hizmetlerini arayın bana baskı yapıyorlar" demişti (iade oto reddedildi müşteri hizmetlerini arayınca kaybolmasına rağmen kabul geçti)
Amazon'da yaşadım benzer olayı, avukat ile hallettim. 55K para ödediğim ekran kartını Amazon kargosu kaybetti. Aynı şekilde 4.5 hafta iade beklettiler. Davaya varacağını anlayınca 10K kupon verdiler, 55K para iadesi yaptı Amazon; o konuda iyi.

Şubedeki çalışan kişi ağzında sakız, üstten üsten "Ne bileyim ben, nöbet mi tutuyorum?" falan dedi. Onunla telefonda dalaştık. Erkek kargocuya küfür etti. Yarın şubeye gittiğimde iyi şeyler olmayacak, umarım depoda kargomu bulurum.

İyi sabretmişsin, saçmalığa bak. Okurken sinir oldum.

Muğla da kargolarla ilgili hiç sorun yaşamadım. Şubeleri uzak ve şehiriçinde olmadığı için UPS ve Sürat Kargo firmalarını sevmiyorum o kadar.

Hocam, dönüş yapamadım; pek hastane falan olaylar oldu. Kargoyu eve teslim etmişler, bölge müdürü aradı, özür diledi. Olayı uzatmadım, kargo büyük depo aracında unutulmuş, indirilmemiş vs. dedi. Tamam dedim, geçtim. Ürünü kurup bir değerlendirme hazırlayacağım müsait zamanda.