Yer
LOCAL KFC
Son 1 haftadır "Kolay Gelsin" adlı kargo firması kimsenin paketlerini getirmiyor. Bir paket geliyorsa, diğeri “adres hatalı” denilerek gönderilmiyor. Amazon ile konuşulduğunda, böyle bir sorun olmadığını belirtiyorlar. Daha önce müşteri hizmetlerinden kendilerine ulaşılabiliyordu; ancak artık müşteri temsilcilerini kapatıp WhatsApp’tan canlı destek hizmeti koymuşlar. Orada da bağlanmak neredeyse imkânsız.

Diyelim ki bağlandınız; iki dakikalık bir işiniz çıktı, tuvalete girdiniz, anında görüşmeyi sonlandırıyorlar. Ama iş kendilerine gelince 10–15 dakika boyunca cevap vermiyorlar.

Twitter’da yüzlerce şikâyet var, herkes mağdur. Bu firmayı kullanmayın, kullandırtmayın. Ekşi Sözlük’te sesimizi duyuramadım, belki buradan bir sesleniş olur.

En son kablo gelmişti. Geçmiş olsun. Ünlü birileri ifşa ederse Recep Baltaş gibi böyle şeyler firmalara geri adım attırıyor.

Geçen seneye kadar tek kullandığım ve kullanmak istediğim firmayfı kendileri. Şimdi ne oldu da bu hale geldi anlamadım. Aynı şekilde ben de şikayetçiyim.

Sanırsam bir tek sizin bölgenizde öyle, Kağıthane Gürsel Mahallesi taraflarında bugün Kolay Gelsin kargo tarafından kargo teslim edildi bizzat bana.
Teslim edilmede sorun yok, bir kargo geliyor ama 2 veya 3. Paket kargolar gelmiyor. Adres hatası veriyorlar. Yani 2-3 tane kargonuz varsa sıkıntı yaşayacağınızı göreceksiniz. Örneğin, dün sipariş ettiğim kedi kutusu geldi ama bugün sipariş ettiğim ürün dağıtıma çıkmasına rağmen gelmedi, adres hatalı diyor. Herkes aynı sorunu yaşıyor.