Eneskaa

Uzman
Dün Amazon üzerinden sipariş vermiştim, bugün sabah dağıtıma çıktı. Aradılar, ben her zaman ayakkabılığa koy dedim. Bu da kapının önüne koyuyorum dedi, ben de tamam dedim. Sonra evdekilere haber verdim ürün yok, 10 dakika önce öğrendim teslim fotoğraf çekmiş kurye. Yanlış ev! Cidden kolay gelsin firması pişmanlık. Amazon sağ olsun ürünün yenisi yollayacak ama sabahtan beri bununla uğraşıyorum. Bu devirde en iyisi HepsiJet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay Gelsin'le hic sorun yaşamadım, Amazon'dan 10 kargo falan bu firmayla geldi, iletişimleri iyi yani fakültede de olsam, evde de olsam bir sekilde alıyorum kargolarimi.

Ben de geçen Pazar günü PTTKargo ile bir sorun yaşadım, ben okuldayken adam 2.30 gibi getirmiş ve apartmana girmeden adımı seslenmiş yukarıya, babam da daha bir şey diyemeden gitmiş. Şubeden almak zorunda kaldık, gerçekten HepsiJet yüzünden Hepsiburada hariç hiçbir yerden sipariş vermiyorum.

Hayatımda kullandığım en iyi kargo firması diyebilirim Kolay Gelsin firması için. Muhtemelen bölgesel çalışan kuryeler yüzünden bu sorunlar çıkıyor. Tek bir çalışanın hatasını firmaya yıkmak bence yanlış. Benim içinde Kolay Gelsin ve HepsiJet firması en iyisidir.

Yani kuryenin hatasından sebep firmayı kötülemek saçma olmamış mı?

Şu ana kadar kolay gelsin ile gelen bütün kargolar hem sorunsuz hem de gayet hızlı geldi. Oldukça memnunum.