Bu gibi sorunları çokça yaşadım. Çözümüm ise LinkedIn'den firma yetkililerine ulaşmakta oldu. Siz de deneyin derim hocam %80 ertesi gün çözmüş olursunuz. Geçenlerde TurkNet ile bir sorun yaşamıştım, CEO'suna mesaj gönderdim kendi bizzat cevap verdi ve ertesi gün TurkNet bana ulaşana kadar 7-8 kere aramıştı. Mutlaka deneyin.

Hocam nasıl ulaştınız acaba ben LinkedIn üzerinde profilleri görüntüleyemiyorum veya mesaj yazmak için premium istiyor mail üzerinden mi ulaştınız?

Hocam nasıl ulaştınız acaba ben LinkedIn üzerinde profilleri görüntüleyemiyorum veya mesaj yazmak için premium istiyor mail üzerinden mi ulaştınız?
Şirketin kendi hesabındaki gönderileri beğenenenler genelde ilgili kişiler oluyor.

IMG_2235.webp

Yanlışım var mış, ben CEO sanmıştım. Kendisi Turknet’te CPO yani Yeni Üründen Sorumlu kişiymiş. Bana bu mesajla geri dönüş yaptı ve sorunumu çözdü. @xsharke.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme:
Arkadaşlar, Kolay Gelsin gönderisi 1 hafta geciken var mıdır sanmam :D
Arkadaşın önerisiyle LinkedIn üzerinden birine ulaştım, Çiğli bölgesinden sorumluymuş. Bana birebir yardımcı olamadı ama konuyla ilgili mail attığını söyledi, bu kadar geciktiği için özür diledi ve tekrar mail atmamı istedi. Açıkçası ben de artık konudan bunaldığım için bir şey yapmadım. Son durum şöyle: Kargo 31 Ekim’de yola çıkmış. Sorumlu kişi bana kargonun İzmir’de olduğunu söyledi ama sistemde hâlâ görünmüyor olabilir, emin değilim. Bana bulunduğum adrese artık teslim yapılmadığını söyledi kabul. Kolay Gelsin bunca talebe rağmen tabii ki beni hiç aramadı, yine ben arayıp öğrendim. Tahmini teslimat noktasına 4 Kasım’da geleceğini söylediler. Bir sürü çelişki var açıkçası. Bana Bornova tesisine geleceğini söylediler, sonra “Bornova taşındı, artık Buca’da” dediler. Valla ben de şu an kargonun nerede olduğunu tam bilmiyorum. Getirmiyorlar, tamam, bari insan yerine koyup bir arayıp bilgilendirsinler. Adrese getirmeyin, ben gidip alayım diyorum, onda bile sorun çıkarıyorlar.

GÜNCELLEME – 4 KASIM
Arkadaşlar bu mağduriyeti ürün elime geçene kadar burada paylaşacağım.
1 Kasım’da LinkedIn üzerinden görüştüğüm takım lideri ürünün İzmir’de olduğunu söyledi. Bugün Kolay Gelsin’le tekrar konuştum, müşteri temsilcisi ürünün hâlâ İzmir’e ulaşmadığını söylüyor. Hangisi doğru bilmiyorum ama takım lideri daha net bilgiye sahiptir büyük ihtimal. Takipte tahmini teslim 4 Kasım yazıyordu, artık bugün gelir herhalde dedim ama saat 16.00 oldu hâlâ yok. Göndereceklerini söyledikleri şube bana yarım saat uzaklıkta, getirseler bile bugün yetişemez.
Gerçekten hayatımda bu kadar iletişimsiz, bu kadar mağdur eden bir firma görmedim. 4–5 aranma talebim var, bir kere bile aranmadım. Her defasında “bugün arayacaklar” diyorlar ama kimse aramıyor. Sipariş 27 Ekim’de verildi, incehesap geçen hafta pazartesi kargoya verdiğini söylüyor, 8 gündür transfer süreci bekliyorum. Kargoyu ben almaya gideceğim dedim, adresi geçtim teslimat noktasına bile zamanında bırakmıyorlar. Telefon kayıtlarını alabilsem her aradığımda aynı cümle: “Bugün arayacaklar.”
Yemin ederim bu kadar kötü iletişimi olan başka bir firma yok. Eğer kargoyu kaybetmedilerse elime geçtiğinde tekrar güncelleyeceğim.
Aceleci davrandığımı düşünen varsa da bilsin, sadece müşteri gibi davranıyorum, fazlası değil.
Amazon ss'leri daha eski. Ekleyebildiğim şeyleri ekledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-04 161555.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-04 161555.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-10-27 174338.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-27 174338.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-10-27 173818.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-27 173818.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 33
  • WhatsApp Image 2025-11-04 at 16.12.50.webp
    WhatsApp Image 2025-11-04 at 16.12.50.webp
    159,4 KB · Görüntüleme: 32
  • WhatsApp Image 2025-11-04 at 16.12.52.webp
    WhatsApp Image 2025-11-04 at 16.12.52.webp
    438,3 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2025-11-04 155643.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-04 155643.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran görüntüsü 2025-11-04 160955.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-04 160955.webp
    27 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Hocam adrese teslim yapmıyorlar teslimat noktası saat 18:00'a kadar açık ona istinaden yazdım zaten yine yarına kalıyor bugün yapsalar da. Sanmıyorum bugün yapacaklarını :)
Siz yine de yeni Linkedln hesabı açıp, ücretsiz deneme alıp o kredilerle farklı yetkililere ulaşın. Ben maksimum 1-2 günde ulaşıp saha yetkilisinin bana ulaşmasıyla 2nci günün sonunda mesai saati dışında almıştım. Bayağı sert bir dil kullandım ama hukuka başvuracağımı beyan ederek. Biraz zorlamak gerekebiliyor, sabrınız daim olsun.

Siz yine de yeni linkedln hesabı açıp, ücretsiz deneme alıp o kredilerle farklı yetkililere ulaşın. Ben maksimum 1-2 günde ulaşıp saha yetkilisinin bana ulaşmasıyla 2nci günün sonunda mesai saati dışında almıştım. Bayağı sert bir dil kullandım ama hukuka başvuracağımı beyan ederek. Biraz zorlamak gerekebiliyor, sabrınız daim olsun.

Konuyla ilgili 1 Kasım'da ben THH'ye başvuru yaptım zaten savunması istendi kısmında nasıl sonuçlanır bilmiyorum. LinkedIn üzerinden sendeo CEO ve kolay gelsinin kendisine de mesaj attım cevap gelir mi bilmiyorum. Bu kadar uğraşa rağmen arayıp bilgi vermekte ısrar ediyorlar.

Selam tekrar LinkedIn'den iletişime geçtiğim sendeo yetkilisi benimle iletişime geçti konuyu dün detaylıca anlattım sabah arayıp kargo bilgilerini aldı bölgedeki müdür üzerinden sorgulama yapıp bilgi alacağını paketi bulacağını söyledi paket kayıp galiba ben de anlamadım gelişme olursa güncelleyeceğim burayı.

Dosya Ekleri

• IMG_1173.webp
    IMG_1173.webp
    195,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Şirketin kendi hesabındaki gönderileri beğenenenler genelde ilgili kişiler oluyor.

Eki Görüntüle 197369

Yanlışım var mış, ben CEO sanmıştım. Kendisi Turknet’te CPO yani Yeni Üründen Sorumlu kişiymiş. Bana bu mesajla geri dönüş yaptı ve sorunumu çözdü. @xsharke.
1000042510.webp

Sürekli böyle diyor bu durumun önüne nasıl geçtiniz?

Kolay Gelsin benim için bitmiştir, kendileri İstanbul'un en yoğun ve merkezi yeri Mecidiyeköy'e sadece Çarşamba ve Pazartesi günleri dağıtım yapıyormuş. Şimdi tek sorun nasıl çözeceğiz? Adres değişikliği yaptım kargonun iş yerine gelmesi için, bilgilendirme olarak 1 iş günü ertelenebilir dendi haftaya ertelendi. Sonra tekrar evime gelmesi için adres değişikliği yaptım tekrardan 1 gün eklendi. Teslimat tarihi 9 Aralık olarak gözüküyor normalde 3 Aralık yani bugün teslim edilecekti. Rezillik üstüne rezillik LinkedIn'den profillere giremiyorum kullanmadığım için.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 207380

Sürekli böyle diyor bu durumun önüne nasıl geçtiniz?

Kolay gelsin benim için bitmiştir, kendileri İstanbul'un en yoğun ve merkezi yeri mecidiyeköy'e sadece çarşamba ve pazartesi günleri dağıtım yapıyormuş. Şimdi tek sorun nasıl çözeceğiz? Adres değişikliği yaptım kargonun iş yerine gelmesi için, bilgilendirme olarak 1 iş günü ertelenebilir dendi haftaya ertelendi. Sonra tekrar evime gelmesi için adres değişikliği yaptım tekrardan 1 gün eklendi. Teslimat tarihi 9 Aralık olarak gözüküyor normalde 3 Aralık yani bugün teslim edilecekti. Rezillik üstüne rezillik LinkedIn'den profillere giremiyorum kullanmadığım için.

Ben de THH başvurusunun güncellenmesini bekliyorum güncellendiğinde tekrar buraya devamını yazacağım.

Ben de THH başvurusunun güncellenmesini bekliyorum güncellendiğinde tekrar buraya devamını yazacağım.
Müşteri hizmetlerine 3 defa talepte bulundum kendileri yaklaşık 15-20 saatte aksiyon aldılar (mesai saatleri içerisinde). Kargomu teslim aldım kargo üstünde "155" yazıyordu demek ki aciliyetim dikkate alınmış. Fakat kargo içeriği hassastı, benim için berbat bir deneyimdi.