Makaleler
9
Teknosa üzerinden ürün sipariş ettim, sipariş ettiğim günden beri 4 gündür kargoda hareket görmüyör.
Support desen yok AI'ya bağlıyor direk seni.

1744315169150.webp

Hocam sorununuzu çözebildiniz mi? Ben de 30 Temmuz’da Amazon’dan sipariş vermiştim, 2 Ağustosta geleceği yazıyordu, Gelmedi. Amazon'dan baktığımda da günümüz tarihinde "Prime Day" gibi bir etkinlik görmedim. 2 Ağustosta kargo gelmediği için teslim tarihini değiştirdim ve 2 gün ileriye aldım. 4 Ağustos yaptım. Bu gün de gelmedi. Kolay Gelsin müşteri hizmetleri yok gibi bir şey, arayınca sadece botla konuşuyorsunuz. Amazon'u aramaya çalışınca İngilizce konuşan bir botla konuşuyorsunuz. İptal edemiyorum çünkü kargo çıkmış gözüküyor ve "Gönderiniz tesisimize ulaştı" yazısı dışında yazı güncellenmiyor. Ürün elimde olmadığından dolayı iade de edemiyorum aynı şekilde.

Hocam sorununuzu çözebildiniz mi? Ben de 30 Temmuz'da Amazon'dan sipariş vermiştim, 2 Ağustos'ta geleceği yazıyordu, gelmedi. Amazon'dan baktığımda da günümüz tarihinde "Prime day" gibi bir etkinlik görmedim. 2 Ağustos'ta kargo gelmediği için teslim tarihini değiştirdim ve 2 gün ileriye aldım. 4 Ağustos yaptım. Bugün de gelmedi. Kolay gelsin müşteri hizmetleri yok gibi bir şey, arayınca sadece botla konuşuyorsunuz. Amazon'u aramaya çalışınca İngilizce konuşan bir botla konuşuyorsunuz. İptal edemiyorum çünkü kargo çıkmış gözüküyor ve "gönderiniz tesisimize ulaştı" yazısı dışında yazı güncellenmiyor. Ürün elimde olmadığından dolayı iade de edemiyorum aynı şekilde.

Geçmiş olsun ben chargeback yaptım bankamdan.