2. oluşu bu şu ana kadar, illegal hiçbir şey yapmadım, sadece skript yazdırmak için kullandım ama gel gör ki yasaklanmışım. İtiraz talebinde bulunup detaylıca durumu anlatmama rağmen kabul etmediler, gerçekten rezalet.
Detaylar
Kim cevapladı?Superuser do 61
Uzman
- Makaleler
- 4
Gizli Anthropic çalışanı mısın, nasıl ban yedin?2. oluşu bu şu ana kadar, illegal hiçbir şey yapmadım, sadece skript yazdırmak için kullandım ama gel gör ki yasaklanmışım. İtiraz talebinde bulunup detaylıca durumu anlatmama rağmen kabul etmediler, gerçekten rezalet.
Eki Görüntüle 280433
Eki Görüntüle 280434
avkila.tech 1
Uzman
- Makaleler
- 1
Ohoo ben çok yedim. Yok silah üretiminden, yok bomba üretiminden, yok bilmem neden. İbranice yazsan açılırdı aslında.
Themir 111
Üstün
2. oluşu bu şu ana kadar, illegal hiçbir şey yapmadım, sadece skript yazdırmak için kullandım ama gel gör ki yasaklanmışım. İtiraz talebinde bulunup detaylıca durumu anlatmama rağmen kabul etmediler, gerçekten rezalet.
Eki Görüntüle 280433
Eki Görüntüle 280434
Amerika ve İsrail destekçisine destek vermemeniz daha doğru direk olarak Amerika hükümetine destek veriyor ekstra olarak daha önce mahkemelerde yazdığı sahte dilekçeler ile gündeme gelmişti elimizden geldiğinde yapay zekâ kullanmayın ki gelecekte paralı olacak zaten.
oğuz sasi 111
Bilgin
Sen de çok iyi şeyler için kullanmıyorsun gibi heOhoo ben çok yedim. Yok silah üretiminden, yok bomba üretiminden, yok bilmem neden. İbranice yazsan açılırdı aslında.
Remus Lupin 111
Bilgin
- Makaleler
- 1
İbranice kullanıp itiraz aç. İşe yarıyor harbiden.