Tek fanla soğutulan, berbat derecede kasa kalitesine sahip, düşük watt değerlerine sahip o sözde "gaming" laptop serisi. Lenovo LOQ tarafının da sorunlarını bilmeyen yok. GameGaraj kasa güzel, ona lafım yok.
Büyük ihtimalle ben de bu seriyi önerirdim, ancak biraz daha beklenmesi gerektiği taraftarıyım. Bakalım, bir sorunu var mı? Teknik servis için ne diyorlar.
Excalibur bir cihaza o paralar verilmez. Erazer serisi de Almanya'nın Monster'i diye lanse edilen berbat bir marka. Garanti servisi hakkın da çoğu insanın da fikri yok.
Merhaba.
Cihazların fiyatını ben belirlemiyorum, onunla alakalı dertlerinizi kime yakınacağınızı biliyorsunuz.
Clevo'nun şaşi dizaynı NH50/NH58/NH55 falan kullanmıyorsanız artık daha kabul edilir seviyede.
Mümkün mertebe 16 GB RAM üstünde, ikinci M.2 SSD portu olan ve 1TB disk ile gelen cihazlar önermeye çalışıyorum, piyasadaki RAM ve SSD fiyatları uçmuş durumda.
Önereceğim cihazların sayısı kısıtlı, bakabileceğim ve inceleyebileceğim cihaz da az, çünkü hala eline gırla bilgi verdiğim halde sorun çözemeyen bir teknik servis yüzünden tüm işimi telefondan halletmek durumunda kalıyorum. Bu durumda GameGaraj öneremem, çünkü teknik servis şikayeti sayısı artmaya devam ediyor.
Casper'ı günahım kadar sevmem ama G915 ile G870/G770 arasında uçurum var. Quanta cihazların yedek parçasını bulmak daha rahat çünkü OEM cihaz olmalarına rağmen birbiri ile uyumlu parçalar bulunuyor. Olmadı Çin'den bile alınıyor.
Bu fiyat bandında insanlara bulabildiğim en donanımlı cihazı göstermeye çalışıyorum. Kalkıp kimseye 16 GB RAM ve 512 GB SSD'li ASUS veya anakart problemli LOQ önermem. Omen serisini test etmedim ve Victus cihazlarda da hall sensor arızası bulunuyor, Omen cihazlarda da benzer iç dizaynı kulllanan ve hall sensor konumu aynı yerde olan sorunlu veya soruna meyilli cihazlar var.
Ben de isterdim insanlar kalksın en iyi donanımı ucuza alsın ama bunun sorumlusu ben değilim, gidin ve sorumlusuna şikayet edin.