Bütçe
60.000 Tl
Bu sene üniversiteye geçeceğim için 60.000TL civarlarında güçlü bir gaming laptop almak istiyorum. Kafamda HP Victus-16-S0003NT veya HP Victus-9J224EA laptop modelleri var. Bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum. İnternetten alışverişe bu konularda güvenmediğim için fiziksel bir mağazadan almak istiyorum. Beni 5 6 sene sorunsuz idare edebilecek bir bilgisayar istiyorum.

Bunda hall sensor sorunu var. Hall sensor sorunu olan laptoplarda aniden siyah ekran hatasi aliniyor. Kronik bir problem.

Bunun kronigi yok. Fakat HP'den daha kotu bir model. Sogutma olarak vasat.

En mantıklısı sizin attığınız bilgisayar o zaman. Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.

Bu sene üniversiteye geçeceğim için 60.000TL civarlarında güçlü bir gaming laptop almak istiyorum. Kafamda HP Victus-16-S0003NT veya HP Victus-9J224EA laptop modelleri var. Bilgisayar parçalarından pek anlamıyorum. İnternetten alışverişe bu konularda güvenmediğim için fiziksel bir mağazadan almak istiyorum. Beni 5 6 sene sorunsuz idare edebilecek bir bilgisayar istiyorum.

Asus TUF a bakabilirsin.

Bu bilgisayarlar da çok güzel. Ama internetten almak beni korkutuyor açıkçası.
Yani haklısın ama belli bir güvenilirlik kazanmış siteler var. Oraya bakabilirsin fiyatlarına. Şimdi mağazadan almaya kalkarsan 2-3k daha fazla vermen gerekebiliyor. Ama benim arkadaşım hepsiburadadan almıştı sağlam gelmişti. Yorumlarına puanlarına bakarak bi sonuç çıkarabilirsin. Gerisi sana kalmış.