Morty
Becerikli
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 60.000 TL bütçeyle ağırlıklı olarak oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Masaüstü sistemim olduğu için laptopu daha çok taşınabilir oyun ve günlük kullanım amacıyla kullanacağım.
Önceliklerim:
Cyberpunk 2077, Black Myth: Wukong, GTA V/VI, Red Dead Redemption 2, Battlefield serisi, Call of Duty, Forza Horizon 5 ve yeni çıkacak AAA oyunlar.
Şu an baktığım segmentte genellikle RTX 5070, RTX 4070 ve bazı modellerde RTX 5060 ekran kartları görüyorum. İşlemci tarafında Ryzen 7/9 ve Intel Core Ultra serileri mevcut.
Bu bütçede siz olsanız hangi modeli tercih ederdiniz? Özellikle:
Şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 60.000 TL bütçeyle ağırlıklı olarak oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Masaüstü sistemim olduğu için laptopu daha çok taşınabilir oyun ve günlük kullanım amacıyla kullanacağım.
Önceliklerim:
- Oyun performansı yüksek olsun.
- Uzun yıllar götürebilecek güçlü ekran kartı ve işlemci kombinasyonu olsun.
- Soğutma performansı iyi olsun, aşırı ısınma ve yüksek fan sesi sorunları olmasın.
- Ekran kalitesi önemli (tercihen 15.6" veya 16", yüksek yenileme hızlı IPS panel).
- RAM ve depolama yükseltme imkanı olması avantaj olur.
- Malzeme kalitesi ve kasa dayanıklılığı da önemli.
- Pil ömrü benim için ikinci planda.
Cyberpunk 2077, Black Myth: Wukong, GTA V/VI, Red Dead Redemption 2, Battlefield serisi, Call of Duty, Forza Horizon 5 ve yeni çıkacak AAA oyunlar.
Şu an baktığım segmentte genellikle RTX 5070, RTX 4070 ve bazı modellerde RTX 5060 ekran kartları görüyorum. İşlemci tarafında Ryzen 7/9 ve Intel Core Ultra serileri mevcut.
Bu bütçede siz olsanız hangi modeli tercih ederdiniz? Özellikle:
- Kronik sorunu olmayan,
- Soğutması başarılı,
- Performans kaybı yaşamayan,
- Fiyatını hak eden
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: