Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 60.000 TL ya da 9.375 Çin Yuanı
Arlecchino
Başarılı
Vlog için direkt pocket 3 creator combo ve geniş açı, bulunursa da tele lens alıp devam ederdim.
Sony ZV-E10 Mark II nasıl?Vlog için direkt pocket 3 creator combo ve geniş açı, bulunursa da tele lens alıp devam ederdim.
Hareketli kışkırtma tarzı videolar çekecez ne önerirsin hocam?Vlog için direkt pocket 3 creator combo ve geniş açı, bulunursa da tele lens alıp devam ederdim.
Arlecchino
Başarılı
İyi tercih fakat kit lenslerle nasıl olur bilemem. Görüntü sabitleme vesairede açınca açı iyicene dar olabilir.
Hareketli kışkırtma tarzı videolar çekeceğiz ne önerirsin hocam?
Hareketli videolar olacaksa muhtemelen oss lens alsanız bile sınıfta kalır. Pocket 3 daha mantıklı.
Hocam ben böyle normal kamera görünümünde istiyorum profesyonel. Sony’den başka neler önerebilirsin?İyi tercih fakat kit lenslerle nasıl olur bilemem. Görüntü sabitleme vesairede açınca açı iyicene dar olabilir.
Hareketli videolar olacaksa muhtemelen oss lens alsanız bile sınıfta kalır. Pocket 3 daha mantıklı.
Arlecchino
Başarılı
Hocam ben böyle normal kamera görünümünde istiyorum profesyonel. Sony'den başka neler önerebilirsin?
Hareketli kışkırtma sahneleri için ibis i iyi cihaz almak lazım onlar da çok daha pahalı ek olarak lensleride pahalı. Gimbal alabilirsiniz fakat kışkırtma için bütün setup fazla ağır ve hantal olabilir.
Ağır olsun profesyonel olsun. Ne önerirsin?Hareketli kışkırtma sahneleri için ibis i iyi cihaz almak lazım onlar da çok daha pahalı ek olarak lensleride pahalı. Gimbal alabilirsiniz fakat kışkırtma için bütün setup fazla ağır ve hantal olabilir.