Makaleler
4
Selam,

Dağ bisikletim ile yabani yerleşkelerde geziyorum. Gidona telefon bağlayarak 16PM verim alamadım. Sosyal medya ve sonra açıp izlemek için bir GoPro arıyorum ancak modeller hakkında hiçbir bilgim yok. F/P özellikle zıplamalarda görüntüyü bozmayacak bir model istiyorum.

Teşekkürler.

Her türlü yazılımla stabilization yapmanız gerekir sonrasında ama Hero 13 Black alabilirsiniz.

Tavsiyem kamerayı kendi vücudunuza göğüs kısmına bağlamanız. Hem açıda daha hoş olur. Onun içinde gerekli bağlama ekipmanları var. Bisiklet gidonu titreşimi illa ki yansıtacak.

Her türlü yazılımla stabilization yapmanız gerekir sonrasında ama Hero 13 Black alabilirsiniz.
Hangi yazılım bu?

Tavsiyem kamerayı kendi vücudunuza göğüs kısmına bağlamanız. Hem açıda daha hoş olur. Onun içinde gerekli bağlama ekipmanları var. Bisiklet gidonu titreşimi illa ki yansıtacak.
Teşekkürler hocam. Kaska taksamda mı titreşim olur?

Teşekkürler hocam. Kaska taksamda mı titreşim olur?
Kaskın tam kask mı yarım kask mı bilmiyorum ancak bu video senin merakını giderir. Bende İnsta 360 var bu tarz işler için çok işlevsel ama büyük ve ağır. Go pro ile kıyasla hangisi kafana yatarsa al farketmez.

Farklı açılardan testler:

Kaskın tam kask mı yarım kask mı bilmiyorum ancak bu video senin merakını giderir. Bende İnsta 360 var bu tarz işler için çok işlevsel ama büyük ve ağır. Go pro ile kıyasla hangisi kafana yatarsa al farketmez.

Farklı açılardan testler:

Eyvallah hocam.