Bütçe
60.000

LeoRisus

Uzman
Merhaba.

Biliyorum, OLED'ler pahalı ürünler. Gereksiz pahalı da olabilir ancak bence insan hayalleri için yaşar. Daha önce de bu konuda yorumlarınızı almıştım. Ancak araştırdıkça hem bütçem hem düşüncelerim değişti :)

ASUS - Gigabyte - Samsung - MSI markaları arasında gezip duruyorum. ASUS PG32UCDMR ve XG32UCWMG, Gigabyte FO32U2P modelleri aklıma yatan modeller.

Öncelikle aradığım özellikler kesinlikle 32 inç ve 4K olması. Oyun dışında da kullanacağım için büyüklük benim için önemli.
32 inçler 3. nesil panel kullanıyor, bununda farkındayım. Almışken güncele en yakın ve içime en sinen modeli almak adına tekrar fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe var ise hayal gerçek olur :)

Ara ara bakıyorum yeni dönemde çift katman OLED yapısı ile ısınma aydınlatma konusuda bayağı aşılmış.

ASUS pg serisi veya Gigabyte daha mantıklı. ASUS'un servis kısmı kötü olduğu için Gigabyte alırdım muhtemelen. İkisi de tepe model.

Hatta bunu alırdım aradaki farkı vermeye değmez.
PG32UCDMR stoklara gelmiş uzun süre sonra. Ne dersiniz? 2025 model. 2.1 dp destekliyor. İlerde ekran kartımı güncellersem de işimi görür.

PG32UCDMr stoklara gelmiş uzun süre sonra. Ne dersiniz? 2025 model. 2.1 DP destekliyor. İleride ekran kartımı güncellersem de işimi görür.

23.500 TL ödemeyip FO32u aldığınız da vah canım ben RTX 6000 serisini desteklemem demez. 5000 serisiyle birlikte dsc problemi çözüldü. Çatır çutur kullanırsın. Dsc nin görüntüye fark edilir bir etkisi de yok. Ben zenginim farkın benim için önemi yok diyorsan alabilirsin. Şahsen aradaki farkı vermezdim.

23.500 TL ödemeyip FO32u aldığınız da vah canım ben RTX 6000 serisini desteklemem demez. 5000 serisiyle birlikte dsc problemi çözüldü. Çatır çutur kullanırsın. Dsc nin görüntüye fark edilir bir etkisi de yok. Ben zenginim farkın benim için önemi yok diyorsan alabilirsin. Şahsen aradaki farkı vermezdim.
Başlıkta dediğim gibi. Pahalı olduğunu biliyorum. Bir kere alacağım için güncel olmasından yanayım sadece ve parlak ekran seviyorum.